Μία μαμά από τη Θεσσαλονίκη προτείνει τα πέντε must have Φθινοπωρινά ρούχα!

To Φθινόπωρο αποτελεί για όλους μας την εποχή ανανέωσης τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Μπορεί ο καιρός να είναι μία κρύο μία ζέστη, ωστόσο μπορούμε με πέντε βασικά κομμάτια να αποφύγουμε το πρόβλημα του τι θα βάλω και πως θα το συνδυάσω.

Μία μαμά από τη Θεσσαλονίκη προτείνει τα πέντε must have Φθινοπωρινά ρούχα!

Γράφει η Ελευθερία Παπαδάκη

Εάν τα οικονομικά σας δεν το επιτρέπουν μπορείτε να επενδύσετε σωστά σε πέντε βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας, ώστε να δώσετε άλλον αέρα στην εμφάνιση σας.

Το πρώτο και κυριότερο κομμάτι είναι το μαύρο παντελόνι. Σε ίσια γραμμή ή καμπάνα μπορείτε να το φορέσετε το πρωί με ένα tshirt και το βράδυ με εντυπωσιακά αξεσουάρ.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------09876tgb 1

Μία γκρι ζακέτα δεν θα έπρεπε να λείπει από καμία ντουλάπα. Ευκολοσυνδύαστη , πάει με όλα και μπορεί να φορεθεί πρωί βράδυ, χωρίς αμφιβολία.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------09876tgb 2

Το μάξι φόρεμα φοριέται πολύ και ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες το πρωί ή με πλατφόρμες σε μία απογευματινή σας έξοδο.

Για άνετες και casual εμφανίσεις επενδύστε σε ένα ζευγάρι sneakers, τα οποία μπορείτε να τα φορέσετε με ένα τζήν και με μία φούστα έως το αγαπημένο σας μίνι φόρεμα.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------098765432

Τέλος, μία τσάντα δεν θα έπρεπε να λείπει από καμία ντουλάπα. Σε μαύρο ή άσπρο χρώμα τολμήστε να αναδείξετε κάθε σύνολο σας!

Καλές αγορές!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved