Τυφλή μαμά προσπαθεί να φροντίσει τα τρία της παιδιά μέσα από το απόλυτο σκοτάδι! (βίντεο)

Η Νικόλ, είναι μία 30χρονη μαμά από τη Γιούτα των ΗΠΑ, που ζει με τον πολυαγαπημένο της άνδρα και φροντίζει τα τρία τους παιδιά. Η Νικόλ επίσης είναι τυφλή.

Τυφλή μαμά προσπαθεί να φροντίσει τα τρία της παιδιά μέσα από το απόλυτο σκοτάδι! (βίντεο)

Ωστόσο αυτή της η κατάσταση δεν της επιτρέπει να εργαστεί και έτσι μένει στο σπίτι για να φροντίζει τα παιδιά της μέσα στο απόλυτο σκοτάδι. Αυτό όμως δεν την εμποδίζει από το να κάνει αυτό που αγαπά περισσότερο. Να μαγειρεύει. Παρόλο που ο σύζυγός της Μπράντον βρίσκεται το πρωί στη δουλειά, βρίσκει τρόπους ώστε η Νικόλ να μαγειρεύει, βρίσκοντάς της τα υλικά που θέλει μέσω του βίντεο τσατ.

Ο Μπράντον είναι τα μάτια της, της λέει καθημερινά πόσο έχουν μεγαλώσει τα παιδιά τους, τι έχει αλλάξει επάνω τους, τι χαρακτηριστικά έχουν!

Η Νικόλ δεν γεννήθηκε τυφλή, τυφλώθηκε ένα χρόνο μετά το γάμο της. Άρχισε να νιώθει έντονους πονοκεφάλους και αστάθεια, ενώ σιγά σιγά παρατήρησε πώς άρχισε να χάνει το λόγο της. Όταν έκανε εξετάσεις ανακάλυψε ότι ένα βακτήριο είχε κάνει ζημιά στον εγκέφαλό της, όπου λίγο αργότερα την έριξε σε κώμα, για δύο εβδομάδες. Όταν επανήλθε άρχισε να περπατά ξανά, αλλά 6 μήνες μετά το βακτήριο επέστρεψε, με αποτέλεσμά να χάσει σταδιακά την όρασή της.

Αυτό όμως δεν απέτρεψε τα όνειρα των δύο νέων να κάνουν παιδιά και να συνεχίσουν τη ζωή τους έτσι όπως την είχαν ονειρευτεί. «Αποφάσισα να μην αφήσω τίποτα να μου χαλάσει την ευτυχία!», είπε η Νικόλ.

Με τη βοήθεια του άνδρα της μαγειρεύει εκπληκτικά φαγητά και ανεβάζει τις συνταγές της στο blog που διατηρεί και όπου το έχει ονομάσει, «Μαγειρεύοντας στο σκοτάδι!».

Δείτε τη μέσα από το παρακάτω βίντεο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved