Ταξίδι με τα παιδιά; 5+1 αλήθειες που πρέπει να ξέρετε!

Σήμερα μπήκαμε στον τρίτο μήνα του καλοκαιριού, για κάποιους από εμάς όμως οι διακοπές τώρα αρχίζουν! Ετοιμάζεστε οικογενειακώς για αναχώρηση; Δείτε τι πρέπει να περιμένετε!

Ταξίδι με τα παιδιά; 5+1 αλήθειες που πρέπει να ξέρετε!

Μήνες τώρα περιμέναμε με ανυπομονησία τις διακοπές. Λίγες μέρες ξεκούρασης μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, περισσότερος ελεύθερος χρόνος αφιερωμένος στα παιδιά και επιτέλους λίγος χρόνος για τον εαυτό μας!

Εκεί λοιπόν που ξεκινάτε με την καλύτερη διάθεση, συνειδητοποιείτε ότι τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά από ότι τα περιμένατε και ο λόγος βρίσκεται στους «κανόνες» που διέπουν κάθε ταξίδι με παιδιά! Ποιοι είναι αυτοί;

1. Τα παιδιά που λατρεύουν τον ύπνο, ξαφνικά δεν κοιμούνται με τίποτα!
2. Οι περισσότεροι κανόνες που βάζετε στα παιδιά σας για το ταξίδι, παριαβιάζονται πριν καν φτάσετε στα μισά της διαδρομής σας!
3. Η τσίχλα στο αμάξι μπορεί να είναι εξαιρετική ιδέα, καθώς κρατάει απασχολημένα τα παιδιά και αυτά τη λατρεύουν! Βέβαια, δυστυχώς τις περισσότερες φορές καταλήγει στα μαλλιά κάποιου «τυχερού».
4.Πέντε λεπτά αφού έχετε ξεκινήσει μετά τη στάση που κάνατε, πρέπει να... ξανακάνετε στάση για τουαλέτα!
5. Μπορεί να έχετε ετοιμάσει τοστάκια, φρούτα και άλλα σνακς για το δρόμο, σίγουρα όμως θα φάτε απ' έξω ουκ ολίγες φορές!
6. Τα αγαπημένα τους παιχνίδια και βιβλία, δύσκολα θα μπορούν να τα κρατήσουν απασχολημένα. Το ταξίδι και η περιπέτεια θα τους εξάψει τη φαντασία και την περιέργεια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved