Βιβλία που οι νέες μαμάδες χρειάζονται... αλλά δεν υπάρχουν!

Μπορεί για κάποιους να φαίνεται αστείο, αλλά υπάρχουν κάποια θέματα που κανένα βιβλίο - που προορίζεται για νέες μαμάδες- δεν αναφέρει. Όπως για παράδειγμα το θέμα «κακάκια».

Βιβλία που οι νέες μαμάδες χρειάζονται... αλλά δεν υπάρχουν!

Πολλές νέες μαμάδες στην αρχή έχουν την ίδια απορία γύρω από αυτό το θέμα. «Γιατί είναι κίτρινα;», «Γιατί είναι τόσα πολλά;», «Γιατί έχουν αυτή τη μορφή;», ερωτήματα που κάνουν συνέχεια η μία στην άλλη και ποτέ στον παιδίατρο, μιας και ντρέπονται.

Κάθε βιβλίο που θα ανέφερε κάτι για τα παιδικά κακάκια λοιπόν θα ήταν χρήσιμο για μια νέα μαμά. Εκτός αυτού όμως υπάρχουν και άλλα θέματα που κανένα βιβλίο δεν αναφέρει και είναι τα ακόλουθα:

Σεξ μετά το μωρό
Βιβλίο που θα μάθαινε στις γυναίκες να κρατούν τα μάτια τους ανοιχτά κατά τη διάρκεια του σεξ.

Γεύματα με το ένα χέρι
Αυτό θα ήταν ένα πολύ χρήσιμο βιβλίο, μιας και πολλές μαμάδες κρατούν συνέχεια στην αγκαλιά τους τα μωράκια τους μη μπορώντας να φτιάξουν ένα γεύμα.

Τραγουδάκια δίχως νόημα
Βιβλίο που θα περιείχε τραγουδάκια δίχως νόημα αλλά με ομοιοκαταληξία και ρυθμό. Πολλοί γονείς σκαρφίζονται πολλά από αυτά, θα ήταν λοιπόν πιο όμορφο αν υπήρχαν όλα μαζεμένα.

Πρώτες βοήθειες για γονείς.
Βιβλίο που θα έλεγε «τι να κάνεις αν πατήσεις τουβλάκια» ή αν σου «βγάλει το μάτι» καταλάθος το μικρό σου με την κουδουνίστρα.

Συναρμολογούμενο βιβλίο
Τα μωρά λατρεύουν να καταστρέφουν τα βιβλία. Φανταστείτε λοιπόν ένα βιβλίο που θα μπορούσε να το χαλάσει και να το ξαναφτιάξει; Ανεξάντλητες ώρες παιχνιδιού!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved