Έτσι δουλεύει πραγματικά μια μαμά από το σπίτι! (βίντεο)

Υπάρχουν οι εργαζόμενες μαμάδες, οι μαμάδες που δεν δουλεύουν αλλά κάνουν όλα τα υπόλοιπα στο σπίτι, που είναι εξίσου μια full time απασχόληση χωρίς ένσημα και υπάρχουν και οι μαμάδες που δουλεύουν από το σπίτι.

Έτσι δουλεύει πραγματικά μια μαμά από το σπίτι! (βίντεο)

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Αλήθεια, αναρωτιέμαι πώς τα καταφέρνουν. Μερικές φορές προσπάθησα να γράψω κάποια κείμενά μου από το σπίτι και συνεχώς η μικρή μου, μου τράβαγε τη μπλούζα, ερχόταν στην αγκαλιά μου, με φίλαγε, με αγκάλιαζε, πάταγε τα κουμπιά του υπολογιστή και πάντα κατέληγα να κλείνω τον υπολογιστή, γιατί κακά τα ψέματα, δουλειά κατ' αυτόν τον τρόπο δε γινόταν.

Εγώ με το χέρι στην καρδιά, τους λέω ένα μεγάλο μπράβο που τα καταφέρνουν. Από την άλλη η Έσθερ Άντερσον, γνωστή για τα ειλικρινή βίντεο που δημιουργεί και δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό, αποτυπώνοντας με αυτό τον τρόπο την αληθινή και πραγματική πλευρά της μητρότητας, δοκίμασε να δουλέψει μια μέρα από το σπίτι για να πάρει μια μικρή γεύση, για το πώς είναι να δουλεύει μια μαμά από το σπίτι, παρέα με το μικρούλι της.

Δείτε λοιπόν παρακάτω, πώς είναι να είσαι εργαζόμενη μαμά από το σπίτι και ξανασκεφτείτε πριν πείτε στη φίλη σας ή τη μαμά που εργάζεται με αυτό τον τρόπο, ότι είναι «τυχερή».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved