Αυτή η μαμά δίνει ένα πολύτιμο μάθημα ζωής στην κόρη της! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!

Η πραγματική ιστορία της Νιν και της μαμάς της είναι ένα ζωντανό παράδειγμα καθημερινού αγώνα για αυτά που πολλές φορές θεωρούμε αυτονόητα.

Αυτή η μαμά δίνει ένα πολύτιμο μάθημα ζωής στην κόρη της! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!

Η Νιν έχασε τον μπαμπάς της σε πολύ μικρή ηλικία και από τότε, μαμά και κόρη φροντίζουν για όλα μόνες τους. Όπως κάθε γονιός, έτσι και η μαμά της Νιν ήθελα να μάθει στην κόρη της να αγωνίζεται και να της δώσει τα πολυτιμότερα μαθήματα ζωής. Αν και η ίδια δεν έχει πάει σχολείο, το μυαλό και το πείσμα της Νιν, αποδεικνύουν ότι η μαμά της κατάφερε αυτό που ακόμα και οι πιο μορφωμένοι γονείς δεν έχουν καταφέρει!

Στο βίντεο το μικρό κοριτσάκι παρατηρεί τα άλλα παιδιά να απολαμβάνουν το παγωτό τους, η ίδια όμως δεν έχει αρκετά χρήματα για να αγοράσει ένα. Την ώρα που κοιμάται, η μαμά της της παγώνει ένα κομμάτι ανανά από αυτά που πουλάει καθημερινά στην αγορά και το επόμενο πρωί προσφέρει στην κόρη της το πιο φρέσκο και νόστιμο παγωτό!

Η κίνηση αυτή έδωσε στη μικρή Νιν την πιο πρωτότυπη ιδέα και από την επόμενη ημέρα βγήκε στην αγορά και πουλούσε τα δικά της παγωτά! Αν και στην αρχή τα πράγματα δεν ήταν εύκολα, οι συμβουλές της μαμάς και το πείσμα του μικρού κοριτσιού οδήγησαν στο αίσιο τέλος της ιστορίας τους! Δείτε το βίντεο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved