Πάσχα 2015: Διακοσμήστε το Πασχαλινό τραπέζι με το παιδί σας!

Η ημέρα του Πασχα έφτασε και απο το πρωί έχετε ξεκινήσει τις ετοιμασίες για το γιορτινό τραπεζι! Το αρνάκι σιγά σιγά ψηνεται, τα υπόλοιπα φαγητά ετοιμάζονται και το μόνο που μένει είναι η διακόσμηση του τραπεζιού!

Πάσχα 2015: Διακοσμήστε το Πασχαλινό τραπέζι με το παιδί σας!

Τα παιδιά λατρεύουν το Πασχα! Τις πρώτες μέρες της άνοιξης, το σούβλισμα του αρνιουμ τα οικογενειακά μαζέματα, το τσούγκρισμα των αυγων, τα πάντα! Ο χρόνος σας σήμερα είναι λιγάκι πιεσμένος είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή να ζητήσετε τη βοήθεια του μικρού σας. Θα ενθουσιαστεί!

1. Διαλέξτε τα χρώματα
Ο καιρός επιτέλους έχει καλυτερεύσει και η άνοιξη κάνει τις πρώτες της εμφανίσεις, τι πιο ιδανικά λοιπόν απο τα έντονα και χρώματα στο τραπεζι σας! Αφήστε το παιδί σας να διαλέξει τα χρώματα που θέλει και θα είναι ένα ακόμα κίνητρο για να σας βοηθήσει με περισσότερη όρεξη!

2. Δώστε έμφαση στις χαρτοπετσέτες!
Οι χαρτοπετσέτες μπορεί να κάνουν τη διαφορά σε ένα τραπεζι! Διαλέξτε όμορφα χρώματα και φτιάξτε μια όμορφη κατασκευή για τον κάθε σας καλεσμένο! Μην ξεχάσετε να μαθετε στο μικρό σας βοηθό πως να τις φτιάχνει και αυτός!

3. Διαλέξτε την κατάλληλη διακόσμηση
Ένα πασχαλινό τραπεζι πρέπει να έχει και την κατάλληλη διακόσμηση! Κόκκινα αυγά, λαγουδάκια, κοτοπουλάκια η ότι άλλο διακοσμητικό στοιχείο σας αρέσει είναι must!

4. Μην ξεχάσετε τα λουλούδια
Βάλτε λίγα φρέσκα λουλούδια στο τράπεζι σας! Ζητήστε απο το παιδί σας να τα κόψει η να τα διαλέξει αυτό και στη συνεχές να τα τοποθετήσει εκείνο στο τραπεζι!

Βάλτε τις τελευταίες πινελιές ανάλογα με το χαρακτήρα σας και το πασχαλινό σας τραπεζι είναι έτοιμο! Καλή όρεξη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved