Τα σχολεία έκλεισαν, οι πασχαλινές διακοπές ξεκίνησαν! Ευκαιρία να περάσετε περισσότερο χρόνο με το παιδί σας!

Μία εβδομάδα έμεινε για το Πάσχα,τα σχολεία έκλεισαν και οι πασχαλινές διακοπές έχουν ήδη ξεκινήσει! Είναι λοιπόν ευκαιρία, να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο παιδί σας και να απολαύσετε μοναδικές στιγμές μαζί του!

Τα σχολεία έκλεισαν, οι πασχαλινές διακοπές ξεκίνησαν! Ευκαιρία να περάσετε περισσότερο χρόνο με το παιδί σας!

Για τις περισσότερες από εσάς οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι τέτοιοι που τρέχετε και δε φτάνετε! Οι ώρες εργασίας είναι πολλές, ο ελεύθερος χρόνος σας ελάχιστος και δεν περνάτε όσο χρόνο θα θέλατε με το παιδί σας. Οι διακοπές αυτές είναι η ευκαιρία σας!

1easter-crafts

Τις δύο εβδομάδες που ακολουθούν, το μικρό σας θα είναι όλη μέρα σπίτι και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτείτε! Νιώστε τη γιορτινή διάθεση και περάστε εποικοδομητικό χρόνο με το παιδί σας! Κάντε μαζί τις ετοιμασίες για το γιορτινό τραπέζι, βάψτε παρέα τα πασχαλινά αυγά, στολίστε το σπίτι, δείτε οικογενειακές ταινία, παίξτε επιτραπέζια! Είναι τόσα πολλά αυτά που μπορείτε να κάνετε αρκεί αν έχετε την όρεξη! Το παιδί σας σίγουρα την έχει, αλλά χρειάζεται εσάς να το παρακινήσετε!

Ο καιρός ελπίζουμε να είναι στις καλές του, η μέρα έχει μεγαλώσει, οπότε είναι η ιδανική ευκαιρία για τις πρώτες ανοιξιάτικες βόλτες! Περπατήστε στους στολισμένους δρόμους ή αν έχετε άδεια από τη δουλειά κανονίστε μονοήμερες εκδρομές στη φύση. Θα το διασκεδάσετε όλοι και θα έρθετε πιο κοντά με το παιδί σας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved