Τα μυστικά της διατροφής για ένα ωραίο κορμί που πρέπει να ακολουθήσουν όλες οι μητέρες!

Η διατροφή είναι το Α και το Ω για μία καλή υγεία κι ένα ωραίο κορμί.

Τα μυστικά της διατροφής για ένα ωραίο κορμί που πρέπει να ακολουθήσουν όλες οι μητέρες!

Είτε έχουμε παιδιά είτε όχι. Υπάρχουν όμως μερικές μαμάδες, των οποίων τα κορμιά, είναι αξιοζήλευτα. Τι κάνουν; Εμείς θα σας αποκαλύψουμε τα μυστικά τους κι είναι καλό αν μπορείτε να τα ακολουθήσετε.

• Μόλις ξεκινάει η μέρα για εκείνες και τα παιδιά τους, φτιάχνουν ένα υγιεινό πρωινό που εξασφαλίζει μπόλικη ενέργεια για την υπόλοιπη μέρα. Σύμφωνα με τους ειδικούς είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας, κι οι περισσότερες από εμάς πίνουμε μόνο καφέ τον οποίο στην καλύτερη περίπτωση τον συνοδεύουμε με ένα κουλουράκι.
• Αν είστε λάτρης των γλυκών, τουλάχιστον μην τα αγοράζετε. Φτιάξτε σπιτικά με αγνά προιόντα τα οποία θα προμηθευτείτε από το σούπερ μάρκετ. Οι συνταγές που θα βρείτε, εδώ στο mothersblog.gr είναι υγιεινές και θα σας ικανοποιήσουν.
• Όταν φτιάχνετε τη λίστα των προιόντων που θα αγοράσετε από το σούπερ μάρκετ, φροντίστε να έχει: λαχανικά, φρούτα, γαλοπούλα, κοτόπουλο, γαλακτοκομικά.
• Αν εργάζεστε, μην παραγγείλετε ανθυγιεινά σνακ απ' έξω. Έχετε μαζί σας από το σπίτι.
• Γυμναστήριο ή κολύμπι! Η άσκηση ακόμη και τρεις φορές την εβδομάδα, θα σας βοηθήσει, σε συνδυασμό με το τρέξιμο που έχετε με τα παιδιά σας, να κάψετε πολλές θερμίδες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved