Δείτε γιατί μια μαμά, δεν πρέπει να κρίνει μια άλλη μαμά!(βίντεο)

Είναι ίσως το πιο ρεαλιστικό βίντεο που έχει δημιουργηθεί ποτέ για μια μαμά. Όσες το δείτε σίγουρα θα σας θυμίσει κάτι από τον εαυτό σας, κάτι από τη γυναίκα που συναντήσατε στο πάρκο και κάτι από τις άγνωστες μαμάδες που συνομιλείτε καθημερινά στις διάφορες ομάδες μαμάδων που υπάρχουν στο διαδίκτυο.

Δείτε γιατί μια μαμά, δεν πρέπει να κρίνει μια άλλη μαμά!(βίντεο)

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Όχι, προς Θεού δεν σας κρίνω. Άλλωστε και εγώ είμαι μαμά. Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω προσπαθεί να υπενθυμίσει σε όλες μας το ρόλο μας. Είτε είμαστε εργαζόμενες μαμάδες, είτε είμαστε μαμάδες χωρίς δουλειά, είτε είμαστε υπέρμαχοι του θηλασμού, είτε δώσαμε νωρίς μπουκάλι στο παιδί μας επειδή δεν μπορούσαμε να θηλάσουμε, όλες είμαστε ΜΑΜΑΔΕΣ.

Σίγουρα θα υπάρχουν διάφορες απόψεις πάνω στο θέμα μητρότητα και μαμά, ποτέ όμως δεν πρέπει να κρίνουμε μια άλλη γυναίκα, μια άλλη μαμά, επειδή δουλεύει, επειδή δεν θήλασε, επειδή κάνει γιόγκα με το μωρό στο μάρσιπο και επειδή θέλει να βγάζει το παιδί βόλτα με το ρηλάξ.

Είναι δικαίωμά της να κάνει ότι θέλει. Είναι δικαίωμά της να μεγαλώσει το παιδί της όπως πιστεύει εκείνη. Άλλωστε και τι έγινε αν κάνει κάποιο λάθος; Από τα λάθη μας μαθαίνουμε όλες και αυτά τα λάθη είναι που μας κάνουν καλύτερες μανούλες για τα παιδιά μας, αρκεί να τα παραδεχόμαστε.

Αλήθεια, πείτε μου, αν μια γυναίκα-μαμά που πριν λίγο διαπληκτιστήκατε και θυμώσατε μαζί της, σε σημείο που δεν θα θέλατε να έχετε καμία σχέση μαζί της πια, σας ζητούσε τη βοήθειά σας για να σώσει το μωρό της... δεν θα τη βοηθούσατε;

Ποτέ μην κρίνετε μια μαμά λοιπόν. Αποδεχτείτε τη όπως είναι. Αυτό άλλωστε θέλει να σας πει και το πολύ όμορφο βίντεο παρακάτω, που σε μία μόλις εβδομάδα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, έχει μαζέψει πάνω από 6.000.000 views!

Δείτε το!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved