18 ημέρες μέχρι Χριστούγεννα! Ώρα για γράμμα στον Άι Βασίλη!

Σε 18 ημέρες είναι Χριστούγεννα! Η γιορτινή διάθεση βρίσκεται διάχυτη στην ατμόσφαιρα και είναι η αγαπημένη περίοδος για μικρούς και μεγάλους! Όσες είστε μαμάδες, θα έχετε ήδη στολίσει το δέντρο αφού το παιδί σας θα το ζητάει επίμονα εδώ και δύο εβδομάδες και θα έχετε ακούσει επιθυμίες για ένα εκατομμύριο διαφορετικά δώρα! Ώρα λοιπόν για το περιβόητο γράμμα στον Άι Βασίλη!

18 ημέρες μέχρι Χριστούγεννα! Ώρα για γράμμα στον Άι Βασίλη!

Ο αυθορμητισμός και η αθωότητα των παιδιών δημιουργούν τα πιο γλυκά και αστεία γράμματα! Ο Άγιος Βασίλης είναι ένας ήρωας για τα παιδιά και κάθε χρόνο ανυπομονούν να γράψουν ένα γράμμα αποκλειστικά για εκείνον, όχι μόνο για να ζητήσουν τα δώρα τους αλλά και για να εκφράσουν την αγάπη τους σε αυτόν! Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι η πιο κατάλληλη για να δώσετε στα παιδιά σας ένα μάθημα αγάπης και ανθρωπιάς. Το πρώτο πράγμα που θα ζητήσει ένα παιδί είναι κάποιο παιχνίδι ή όποιο δώρο θέλει (μπορεί και παραπάνω από ένα!). Εξηγήστε του ότι κάποια πράγματα αξίζουν περισσότερο από ότι κάποια δώρα και παιχνίδια. Ίσως στην αρχή να μην καταλάβει τι εννοείτε, τονίζοντάς του όμως ότι πολλά παιδιά δεν έχουν βασικά πράγματα που για αυτόν είναι δεδομένα όπως φαγητό, στέγη, ρούχα και πάνω από όλα αγάπη, σίγουρα θα προβληματιστεί.

Το δώρο από τον Άι Βασίλη ασφαλώς και είναι απαραίτητο στοιχείο την ημέρα των Χριστουγέννων, ταυτόχρονα όμως θα έχετε μεταδώσει στο παιδί σας να εκτιμάει και να είναι ευγνώμον για αυτά που έχει! Παροτρύνετε το να αφήσει την φαντασία του ελεύθερη και να γράψει ό,τι θέλει! Το αποτέλεσμα μπορεί να σας εκπλήξει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved