Δεν θα πιστεύετε πώς αλλιώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βρεφικά σας προϊόντα!

Δεν πάει το μυαλό σας πώς αλλιώς και που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βρεφικά σας προϊόντα όπως μωρομάντηλα και λαδάκια, εκτός από το μωρό σας! Εμείς είμαστε εδώ, για να σας μάθουμε ότι αυτά τα πράγματα που τα χρειάζεστε μόνο για την περιποίηση και την φροντίδα του μωρού σας, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και κάπως διαφορετικά.

Δεν θα πιστεύετε πώς αλλιώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βρεφικά σας προϊόντα!

Φανταζόσασταν λοιπόν ποτέ, ότι θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από αυτά στην κουζίνα σας, στην φροντίδα του εαυτού σας αλλά και στο μπάνιο σας; Κι όμως, υπάρχουν 8 διαφορετικοί τρόποι και θα σας τους παρουσιάσουμε ευθύς αμέσως!

1) Κρατήστε τα ανοξείδωτά σας λαμπερά με το βρεφικό λάδι. Βάλτε λίγο σε ένα μαλακό πανάκι και περάστε τα. Θα εκπλαγείτε πόσο εύκολα θα εξαφανιστούν οι δαχτυλιές.

Baby-Oil-23.7

2)Χρησιμοποιήστε τα μωρομάντηλα για να ξεβαφτείτε. Προτιμήστε να βγάλτε το make up σας με αυτά τα μαντηλάκια παρά με τα μαντηλάκια ντε μακιγιάζ.

baby-wipes-23.7

3)Άλλος ένας τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τα μωρομάντηλα, είναι να τυλίξετε τα μαλλιά σας για να τα κάνετε σγουρά. Τυλίξτε τα, δέστε τα όπως στην φωτογραφία, κοιμηθείτε και το πρωί τα μαλλιά σας θα είναι έτοιμα.

curl-hair-using-baby-wipes-23.7

4)Χρησιμοποιήστε παιδικό ταλκ για να φύγουν οι λεκέδες λαδιού από τα ρούχα. Ρίξτε μια μικρή ποσότητα επάνω στο ρούχο και αφήστε το για μια ώρα περίπου. Μετά πλύντε το κανονικά.

Baby-powder-for-stain-removal

5)Ανανεώστε τα δερμάτινά σας με το βρεφικό γαλάκτωμα. Με μια μικρή ποσότητα πάνω σε ένα μαλακό πανάκι τρίψτε τα δερμάτινα ρούχα σας ή παπούτσια ή τσάντες. Μόλις τελειώσετε θα είναι σαν καινούρια.

hand lotion

6)Παιδικό σαμπουάν για να λούσετε τα ζωάκια σας. Το τριχωτό των ζώων είναι πολύ ευαίσθητο και το παιδικό σαμπουάν είναι κατάλληλο για τα ζώα.

baby-shampoo-23.7

7) Χρησιμοποιήστε πάνες για να κρατάτε νοτισμένες τις γλάστρες με τα φυτά σας. Ναι και όμως γίνεται. Κόψτε το κεντρικό μέρος της πάνας βρέξτε το και αφήστε το πάνω στο χώμα, θα διατηρήσει την υγρασία ένα χρειαστεί να λείψετε για 3-4 μέρες.

Nappies-23.7

8)Χρησιμοποιήστε κρέμα για σύγκαμα για να εξαφανίσετε εκδορές και σημάδια που τυχόν έχει το δέρμα σας. Ναι κάνει δουλειά και ναι είναι δοκιμασμένο.

Sudocrem-sudo
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved