Δεν θα πιστεύετε από τι είναι φτιαγμένο αυτό το κόσμημα!

Ίσως είναι από τα πιο περίεργα αναμνηστικά, για να θυμόσαστε την εγκυμοσύνη σας. Αν είστε μαμά, στοιχηματίζουμε πως έχετε κάνει αποτυπώματα τα πατουσάκια του παιδιού σας σε πηλό ή με μελάνι σε ένα χαρτί. Αυτό όμως που θα σας παρουσιάσουμε σήμερα, είναι ένα ενθύμιο από μια ιδιαίτερη στιγμή στη ζωή του μωρού σας, που είμαστε σίγουροι ότι δεν την έχετε δει ποτέ.

Δεν θα πιστεύετε από τι είναι φτιαγμένο αυτό το κόσμημα!

Κοσμήματα μητρικού γάλακτος. Και όμως συνέβει και αυτό. Και μάλιστα έχουν τόση μεγάλη ζήτηση που αυτά τα αναμνηστικά για να τα αποκτήσετε θα πρέπει να μπείτε σε λίστα αναμονής 12 μηνών.

Η εμπνευστής αυτής της περίεργης ιδέας, Αλίσια Μογκαβέρο, είναι μαμά τριών παιδιών και αγαπούσε πάρα πολύ την διαδικασία του θηλασμού. Της άρεσε να θηλάζει τα παιδιά της και ήθελε να βρει έναν τρόπο για να κρατήσει στη μνήμη της, την στιγμή που τα παιδιά της έπιναν γάλα. Και αυτό ήταν. Ονόμασε την εταιρεία της, «Mommy Milk Creations»!

2014-09-22 12-40-27

Τώρα θα ρωτήσετε, πώς φτιάχνει αυτά τα κοσμήματα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail , που έχει ανακαλύψει μια «μυστική τεχνική συντήρησης που ισχυροποιεί το γάλα στην ειδική ρητίνη». Μάλιστα η όλη διαδικασία διήρκεσε 7 χρόνια ώστε να τελειοποιηθεί.

Με τη λήψη μιας μικρής ποσότητας από το μητρικό σας γάλα, η Αλίσια, μέσω της παραπάνω μεθόδου, μετατρέπει έξυπνα οποιοδήποτε σχήμα επιθυμείτε εσείς, όπως καρδιές, αστέρια, παιδικά ποδαράκια και χεράκια. Αν πάλι ένα απλό σχήμα δεν είναι αρκετό μπορείτε να προσθέσετε το όνομα του μωρού σας ή ένα ειδικό μήνυμα για να το κάνετε ακόμη πιο προσωπικό. Και όσο για το κόστος; Το πιο οικονομικό στοιχίζει 160 δολάρια.

Όπως ήταν φυσικό, αυτό έφερε ποικίλες αντιδράσεις και τις μανούλες να χωρίζονται σε αντίπαλα στρατόπεδα, με άλλες να το βρίσκουν ως μια γλυκιά και όμορφη ιδέα και τις άλλες να το θεωρούν αηδιαστικό.

Δείτε μερικά από στα σχέδια που έχει δημιουργήσει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved