Μάρσιπος: Ο κόσμος από ψηλά!

Ο μάρσιπος είναι ένα εργαλείο μεταφοράς του μωρού που δεν πρέπει να λείπει από τα αξεσουάρ κανενός γονέα, αφού μπορεί να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Σας λύνει κυριολεκτικά τα χέρια.

Μάρσιπος: Ο κόσμος από ψηλά!

Θυμάμαι την πρώτη φορά που χρησιμοποίησα μάρσιπο, ήταν όταν ήθελα να σφουγγαρίσω και η μικρή μου ήθελε αγκαλιά. Τι να έκανα; Φόρεσα τον μάρσιπο και άρχισα τις δουλειές του σπιτιού. Αν τα κατάφερα; Φυσικά και τα κατάφερα, και μάλιστα όχι μόνο να σφουγγαρίσω αλλά και να τελειώσω το μαγείρεμα.

Όπως είπα λοιπόν, σας λύνει τα χέρια και μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα την ώρα που έχετε αγκαλιά το μωρό σας. Επίσης το μικρό σας έχει ευχάριστη απασχόληση, αφού βρίσκεται ψηλά και έχει πολλά οπτικά ερεθίσματα. Έτσι, ξεχνιέται και δεν γκρινιάζει, κάθε άλλο, το απολαμβάνει. Παράλληλα το ηρεμεί γιατί είναι κοντά σας και νιώθει ασφάλεια, καθώς η κίνησή σας όταν περπατάτε, του θυμίζει ο ρυθμό που απολάμβανε μέσα στη μήτρα.

Στην αγορά θα βρείτε αρκετούς τύπους για να επιλέξετε το μάρσιπο που θα σας ταιριάζει. Υπάρχουν μάρσιποι αγκαλιάς, μάρσιποι δύο θέσεων , δηλαδή μία να κοιτάζει προς το μέρος του γονιού και μία μπροστά, καθώς και μάρσιποι πλάτης για μεγαλύτερα παιδάκια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved