Τι γίνεται όταν μειώνεις μία μητέρα 5 παιδιών για το σώμα της;

Σίγουρα η ομορφιά είναι υποκειμενική και σίγουρα περιοδικά και social media, έχουν προσπαθήσει τα τελευταία χρόνια να δημιουργήσουν πρότυπα τα οποία τις περισσότερες φορές δεν ανταποκρίνονται καν στην πραγματικότητα.

Τι γίνεται όταν μειώνεις μία μητέρα 5 παιδιών για το σώμα της;

Τι γίνεται όμως όταν μία μητέρα 5 παιδιών, μόλις 33 ετών, περνά στην αντεπίθεση και τα χώνει χοντρά σε αυτούς που σχολίασαν αρνητικά το κορμί της;

Η Tanis Jex-Blake λοιπόν, φόρεσε το μαγιό της και βγήκε στην παραλία να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα. Ωστόσο, τα σημάδια από τις 5(!) εγκυμοσύνες της ήταν ακόμα εμφανή στο κορμί της, κάτι που δυστυχώς προκάλεσε τα αρνητικά σχόλια μιας ομάδας νεαρών, οι οποίοι δε δίστασαν να τη χλευάσουν και να την μειώσουν.

Ωστόσο, μπορεί η Tanis να είναι μία νέα γυναίκα και μία γλυκιά μητέρα, αλλά το μάτι της γύρισε και είπε να δώσει ένα καλό μάθημα στη θρασύτατη παρέα, όχι μόνο για να στηρίξει τον εαυτό της, αλλά και όλες τις μητέρες εκεί έξω, που έχουν κατά καιρούς ακούσει αρνητικά σχόλια για τα σημάδια στο σώμα τους, που δεν μαρτυρούν τίποτε άλλο από το γεγονός ότι έχουν φέρει στον κόσμο τα παιδιά τους.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved