Βάσω Λασκαράκη: «Θηλάζω αποκλειστικά το 7 μηνών μωρό μου!»

Μόλις πριν 7 μήνες γέννησε και σήμερα την είδαμε στην πρωινή εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα πιο κούκλα από ποτέ! Ο ερχομός του παιδιού της, έχει γεμίσει ευτυχία την ζωή της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη και αυτό δεν κρύβεται!

Βάσω Λασκαράκη: «Θηλάζω αποκλειστικά το 7 μηνών μωρό μου!»

Όπως αποκάλυψε η όμορφη ηθοποιός δεν θα παντρευτούν ακόμα με τον σύντροφό της «γιατί βαριούνται την διαδικασία του γάμου», η βάφτιση όμως της κόρης τους θα γίνει τον Σεπτέμβρη και θα την ονομάσουν Εύα.

Συγκινημένη θυμήθηκε την ημέρα της γέννησης της κορούλας της και όλα όσα έζησε από αυτήν την μοναδική εμπειρία. «Γέννησα με καισαρική, είχα τρομερό άγχος και παρακαλούσα να πάνε όλα καλά, να βγει το μωρό καλά. Ευτυχώς στο πλευρό μου ήταν ο Γιάννης και παρακολούθησε όλη την διαδικασία. Ήμασταν και οι δυο πολύ συγκινημένοι, κλαίγαμε από ευτυχία μόλις την πήραμε στην αγκαλιά μας»!

Η μικρή γεννήθηκε πάνω από 4 κιλά και η Βάσω δεν μπορούσε να το πιστέψει! «Επειδή δεν γέννησα φυσιολογικά, ήμουν αποφασισμένη να θηλάσω ό,τι και να γίνει. Τις τέσσερις πρώτες μέρες στο μαιευτήριο, είχα πρόβλημα με τον θηλασμό και δυσκολεύτηκα πολύ, αλλά ήμουν τόσο αποφασισμένη που τελικά τα κατάφερα και την θηλάζω αποκλειστικά μέχρι τώρα! Βέβαια έχει αρχίσει τις κρέμες της η μικρή και την άλλη εβδομάδα θα φάει και το πρώτο της μεσημεριανό φαγητό, οπότε σιγά σιγά θα διακόψουμε τον θηλασμό».

Όπως όλες οι μανούλες, μίλησε κι αυτή για τις δυσκολίες του ύπνου και τις ατέλειωτες ώρες που έμεινε ξάγρυπνη και ξενυχτισμένη από τα ξυπνήματα του μωρού της και είπε με χιούμορ: «Κάποια στιγμή κυκλοφορούσα σαν ζόμπι στο σπίτι, ενώ όταν μου λέγανε για μωρά που κοιμούνται πολύ, έλεγα "μα πού είναι αυτά τα παιδάκια; Να τα γνωρίσω κι εγώ!"».

Ο σύντροφός της Γιάννης είναι στο πλευρό της και την βοηθάει, αλλά λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, η ίδια μένει περισσότερες ώρες με τη μικρή. «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω βγει καθόλου από το σπίτι για νυχτερινή έξοδο, από την μέρα που γεννήθηκε η μικρή. Έχω μια δυσκολία και ζορίζομαι να την αφήσω, αλλά πρέπει να το κάνω. Βόλτες την βγάζω καθημερινά και το άγχος μου είναι να μην μου κρυώσει, γιατί μέχρι στιγμής, δεν μου έχει αρρωστήσει καθόλου»!

Η Βάσω Λασκαράκη παραδέχθηκε ότι έχει πάθει «εθισμό» με την μικρή της κόρη, μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει την τεράστια αλλαγή στην ζωή της. «Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουμε παιδί με τον Γιάννη! Βλέπω σε επαναλήψεις την Πολυκατοικία και όλα μου φαίνονται τόσο μακρινά. Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι»!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved