Κι όμως! Aυτό το σώμα ανήκει σε πασίγνωστη Ελληνίδα και μητέρα δύο παιδιών! (εικόνα)

Είναι μία από τις πιο γοητευτικές Ελληνίδες ηθοποιούς.

Κι όμως! Aυτό το σώμα ανήκει σε πασίγνωστη Ελληνίδα και μητέρα δύο παιδιών! (εικόνα)

Τελευταία την απολαμβάνουμε σε ρόλο παρουσιάστριας σε μία εκπομπή που της πηγαίνει πολύ! Αν και είναι πολύ πετυχημένη στο χώρο της με πολλές καλές συνεργασίες στο ενεργητικό της, τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση, δεν άφησε το χρόνο να περάσει στην προσωπική της ζωή. Εδώ και χρόνια είναι παντρεμένη κι έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, δύο παιδάκια. Την Κλειώ και το Φίλιππο.

Όπως όλες οι διάσημες, έτσι κι εκείνη ασχολείται με τα social media. Πριν από λίγες ώρες, ανέβασε μία φωτογραφία στην προσωπική της σελίδα στο facebook, που τα like έπεσαν βροχή!

Η Ναταλία Δραγούμη, υποδέχτηκε την πρώτη του μήνα με μία βουτιά στη θάλασσα. Μάλιστα στην συγκεκριμένη φωτογραφία, η διάσημη μαμά φοράει ένα μπικίνι που της πηγαίνει τέλεια! Το κορμί της είναι άψογο και γυμνασμένο αν και έχει περάσει δύο εγκυμοσύνες. Εξάλλου η ίδια έχει πει σε παλαιότερες συνεντεύξεις ότι γυμναζόταν από μικρή ηλικία!

Όπως ήταν φυσικό εκατοντάδες διαδικτυακοί φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν τη φωτογραφία και να της γράψουν κολακευτικά σχόλια! Δείτε την:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved