«Δεν κάνω κάτι κακό»! Μητέρα ξεσπά για τις επιθέσεις που δέχεται επειδή θηλάζει την 5χρονη κόρη της!

Ποια είναι η κατάλληλη στιγμή να σταματήσει μία μητέρα να θηλάζει το παιδί της εάν εκείνη έχει ακόμη γάλα;

«Δεν κάνω κάτι κακό»! Μητέρα ξεσπά για τις επιθέσεις που δέχεται επειδή θηλάζει την 5χρονη κόρη της!

Είναι μία ερώτηση που συγκεκριμένη απάντηση δεν μπορείς να δώσεις.

Η Σάρον είναι μία μητέρα 44 ετών η οποία υποστηρίζει ότι μία μαμά έχει δικαίωμα να το θηλάζει όσο εκείνη επιθυμεί. Μόλις νιώσει ότι ήρθε η στιγμή να σταματήσει, τότε και μόνο θα το κάνει.

Κι ενώ οι περισσότερες μητέρες θηλάζουν τα μωράκια τους περίπου 6 μήνες, εκείνη το θηλάζει πέντε χρόνια! «Δεν κάνω κάτι κακό. Μία μητέρα θα πρέπει να κάνει ελεύθερα αυτό που πιστεύει ότι είναι καλύτερο για το παιδί της. Είτε μιλάμε για γάλα σε σκόνη είτε μιλάμε για αποκλειστικό θηλασμό», είπε χαρακτηριστικά.

Ο λόγος που θηλάζει μέχρι τώρα την 5χρονη Σαρλότ, είναι εξαιτίας μίας κατάστασης που βίωσε με την πρώτη της κόρη. Όταν η Ιζαμπέλ ήταν 4 μηνών, άρχισε να χάνει βάρος. Έτσι αυτό την έκανε να θηλάσει το δεύτερο παιδάκι της περισσότερο. Όπως αναφέρει η ίδια, τη θηλάζει τρεις φορές την ημέρα, ακόμη και σε δημόσιους χώρους. Στα κομμωτήρια, στα πάρκα, στα σούπερ μάρκετ, στην εκκλησία αλλά και μπροστά στους φίλους της!

Όπως επισημαίνει η 5χρονη Σαρλότ, είναι γεμάτη από ζωή και το ανοσοποιητικό της σύστημα είναι πολύ δυνατό. Όσο για το τι λέει ο περίγυρός της; Απλά την κοιτάει περίεργα, κάτι βέβαια που δεν την απασχολεί καθόλου!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved