Δε θα το πιστέψετε! Μαμά 5 παιδιών έχει αυτό το σώμα! (εικόνες)

Η προσωπική γυμνάστρια Σάρνι Κίσερ, προκάλεσε αντιδράσεις με την δήλωσή της πως «οι γυναίκες πρέπει να τραβούν μια φωτογραφία με το μαγιό τους ώστε να εμπνέονται να ξαναμπαίνουν σε αυτό και μετά την γέννα».

Δε θα το πιστέψετε! Μαμά 5 παιδιών έχει αυτό το σώμα! (εικόνες)

Η Αυστραλιανή Κίσερ, που την αποκαλούν και «Fitmum» και περιμένει να γεννήσει το πέμπτο της παιδί τον Ιούλιο, υποστηρίζει πως οι μητέρες «αφήνουν» τον εαυτό τους αν δεν έχουν κάτι να τις παρακινήσει.

«Μετά την γέννα, οι γυναίκες πιστεύουν πως οι μέρες που φορούσαν μαγιό, τελείωσαν. Εμένα το κόμπλεξ μου ήταν οι πολλές ραγάδες που απέκτησα και ντρεπόμουν πολύ να ξαναφορέσω μπικίνι».

Η Κίσερ ισχυρίζεται πως μια φωτογράφιση με μαγιό, θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ στο να φροντίζουν οι γυναίκες τον εαυτό τους κατά την εγκυμοσύνη για να μη πάρουν πολλά κιλά.

Αν και τα σχόλιά της αυτά προκάλεσαν θυμό σε πολλές γυναίκες στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, η Κίσερ δήλωσε πως δεν ήθελε να προσβάλει κανέναν αλλά απλώς να εμπνεύσει τις γυναίκες να έχουν μια σωστή διατροφή.

«Αυτός είναι απλός ένας τρόπος για να χάσει μια γυναίκα κιλά, να εμπνευστεί. Υπάρχουν πολλές μαμάδες εκεί έξω που θέλουν να ξαναμπούν στο μπικίνι τους. Αλλά η κάθε μαμά πρέπει να θέλει το καλύτερο για εκείνη, μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού της. Για μένα, στόχος ήταν να ξαναφορέσω το μπικίνι μου και η κάθε γυναίκα πρέπει να βρει τον δικό της στόχο. Μια μαμά που ξέρω είχε ως στόχο να ξανακάνει τρίαθλο».

Η Κίσερ πήρε τριάντα κιλά μετά την γέννα του δεύτερου παιδιού της και δεν κατάφερε να τα χάσει μέχρι που γέννησε και το τέταρτο παιδί της πριν λίγα χρόνια. Κατάφερε να χάσει 24 κιλά οχτώ εβδομάδες μετά την γέννα του τέταρτου παιδιού και από τότε ασχολείται επαγγελματικά ως προσωπική γυμνάστρια για άλλες μαμάδες.

Τώρα νιώθει μια καλύτερη μαμά και σύζυγος: «Ξέρω πως είμαι καλύτερη μαμά επειδή μπορώ να ακολουθήσω τις δραστηριότητες των παιδιών μου. Είμαι καλύτερη σύζυγος. Από την στιγμή που αγαπάω τον εαυτό μου, μπορώ να αγαπήσω τον Τζούλιους περισσότερο. Το μήνυμα είναι να νιώσουμε απίθανοι και υγιείς με τους στόχους που θέτουμε επειδή όλες οι γυναίκες έχετε μια οικογένεια να φροντίσετε και παιδιά για να εμπνεύσετε».

Δείτε τις φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved