Το τρυφερό μήνυμα γνωστής δημοσιογράφου για τις μαμάδες που μεγαλώνουν μόνες τους παιδί!

Πριν από 9 μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η ζωή της άλλαξε ριζικά από την στιγμή που κράτησε στην αγκαλιά της το μικρό της πρίγκιπα.

Το τρυφερό μήνυμα γνωστής δημοσιογράφου για τις μαμάδες που μεγαλώνουν μόνες τους παιδί!

Η στοργική μαμά, λάτρης των social media, αρκετές φορές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ, ανέβαζε φωτογραφίες με τον άντρα της ζωής της.

Όμως η γνωστή δημοσιογράφος, Μαρία Περδικέα, πριν από λίγες ημέρες ανέβασε μία φωτογραφία διαφορετική από τις προηγούμενες και με μία λεζάντα αρκετά αινιγματική με ένα μήνυμα που αγγίζει όλες τις μαμάδες που μεγαλώνουν, χωρίς τους συντρόφους τους, τα παιδιά. Κάτι βέβαια που έβαλε σε σκέψεις τους διαδικτυακούς της φίλους. Χωρίζει από τον σύντροφό της ή απλά συμπαραστέκεται στις singles μανούλες;

Διαβάστε τι έγραφε το κείμενο που συνόδευε τη φωτογραφία:

«Μαμάδες απολαύστε τη ζωή με το παιδάκι σας χωρίς να σας πτοεί τίποτα. Γελάστε, παίξτε μαζί του και δώστε του διπλή αγάπη αν χρειαστεί! Υπάρχουν πολλές δυνατές μαμάδες εκεί έξω, όπως πολλοί πατεράδες που δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Μαμάδες που αντιμετωπίζουν ακόμη και τις πιο κρίσιμες καταστάσεις με ατσάλινη υπομονή ακόμη κι αν δεν έχουν τη δυνατότητα...Έχουν όμως τη δύναμη κι αυτό αρκεί».

Δείτε και τη φωτογραφία που ανέβασε:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved