Οι οικογενειακές στιγμές της Μπιγιονσέ! (εικόνες)

Εκτός από σούπερ σταρ είναι σύζυγος και μητέρα μίας κόρης.

Οι οικογενειακές στιγμές της Μπιγιονσέ! (εικόνες)

Αρκετές φορές έχουμε αναρωτηθεί πώς οι διάσημες σταρ του Χόλιγουντ καταφέρνουν να συνδυάζουν καριέρα και οικογένεια μαζί, κι η απάντηση έρχεται μέσω των οικογενειακών φωτογραφιών που δημοσιεύουν στα social media!

Η Μπιγιονσέ είναι μία από τις 10 πιο διάσημες τραγουδίστριες του κόσμου. Κι όμως παρά τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, φροντίζει πάντα να έχει ελεύθερο χρόνο για τον σύζυγό της και τη μικρή της κόρη. Έτσι πριν από λίγες ώρες η διάσημη μαμά ανέβασε φωτογραφίες από το ταξίδι της με την οικογένειά της στη Δομινικανή Δημοκρατία, στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

Σε αυτές η Μπιγιονσέ ποζάρει με την πριγκίπισσά της με τα μαγιό τους που όπως θα δείτε έχουν παρόμοια χρώματα. Μαμά και κόρη δείχνουν να απολαμβάνουν τις στιγμές αυτές χαλάρωσης, ενώ όπως μπορείτε να διακρίνετε η σέξι τραγουδίστρια, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, μοιάζει με κορίτσι 16 ετών!

Το διάσημο ζευγάρι, επέλεξε τον προορισμό αυτό, προκειμένου να γιορτάσει την 6η επέτειο του γάμου του κι όπως φαίνεται οι δύο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Όπως ήταν φυσικό οι φωτογραφίες έκαναν το γύρο του κόσμου μέσα σε λίγη ώρα, ενώ χιλιάδες διαδικτυακοί θαυμαστές της, άφησαν το σχόλιό τους!

Δείτε τις φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved