Εσείς ξέρετε ποια είναι η μαμά αυτής της μικρής κούκλας; (εικόνες)

Είναι ίσως από τα πιο όμορφα μωρά που έχουμε δει. Η μαμά της μπορεί να είναι μελαχρινή με μπόλικο ταμπεραμέντο, η μικρή όμως έχει αγγελική ομορφιά!

Εσείς ξέρετε ποια είναι η μαμά αυτής της μικρής κούκλας; (εικόνες)

Η καστανή γαλανομάτα, με το μοντέρνο ντύσιμο, μαγνήτισε τα βλέμματα πάνω στην αγκαλιά της διάσημης μαμάς της! Ντυμένη με την τελευταία λέξη της μόδας, η μόλις 18 μηνών πιτσιρίκα, φορούσε γούνα με λευκό καλσόν και τζιν φόρεμα!

Η διάσημη τηλεπερσόνα με τον σύντροφό της και τη μικρή Dolly, απόλαυσαν τη βόλτα τους, ενώ ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε και στο εστιατόριο που έφαγαν. Η μικρή όταν εντόπισε τους παπαράτσι, στηρίχτηκε στα ποδαράκια της πάνω στον καναπέ και τους κοιτούσε ποζάροντας στο φακό!

Η Chantelle Houghton, γνωστή από το Celebrity Big Brother, εθεάθη με το νέο της σύντροφο και την κόρη της στο Λονδίνο. Η 30χρονη καλλονή, παντρεύτηκε με τον Samuel Preston τον Αύγουστο του 2006, ένα χρόνο όμως μετά, το ζευγάρι χώρισε. Στην συνέχεια, αρραβωνιάστηκε τον Alex Reid, με τον οποίο απέκτησε και τη μονάκριβη κόρη της. Λίγο καιρό μετά όμως, χώρισαν.

Δείτε τις φωτογραφίες της διάσημης μαμάς με το νέο της σύντροφο και τη μικρή της κόρη που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved