Μαντέψτε ποια διάσημη νταντά παρουσίαζε δελτίο ειδήσεων στην Ετ1! (βίντεο)

Ήταν η πιο αγαπημένη νταντά, τόσο των μικρών παιδιών, όσο και των μεγαλυτέρων!

Μαντέψτε ποια διάσημη νταντά παρουσίαζε δελτίο ειδήσεων στην Ετ1! (βίντεο)

Η καλοσύνη που έβγαζε, η μεσογειακή ομορφιά της, αλλά και η ανεξάντλητη υπομονή της, την έκαναν αγαπητή σε όλους!

Κάθε παιδί που την έβλεπε στην τηλεόραση, ήθελε να την γνωρίσει από κοντά. Αλλά και οι άντρες, γοητεύονταν από το καλλίγραμμο κορμί της και την ομορφιά της. Πριν όμως την γνωρίσουμε ως νταντά, εκείνη ασχολήθηκε με το χορό, αλλά και με την παρουσίαση δελτίων ειδήσεων!

Η Μαρία Λεκάκη, η πιο διάσημη τηλεοπτική νταντά ή αλλιώς «γκαρσόνα β'» όπως την αποκαλούσε ο Κατακουζηνός στο σίριαλ, «Κωνσταντίνου κι Ελένης», προτού ασχοληθεί με την υποκριτική, εμφανιζόταν με σακάκια στην κρατική τηλεόραση, μιας και παρουσίαζε το δελτίο ειδήσεων!

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, η όμορφη ηθοποιός και μητέρα μίας κόρης, εκφωνούσε απολύτως επαγγελματικά τις ειδήσεις. Από τότε όμως φαινόταν ότι το άστρο της θα έλαμπε, μιας και η ομορφιά της σε συνδυασμό με την φωνή της στο δελτίο, την έκαναν να ξεχωρίσει.

Τα χρόνια πέρασαν κι η ηθοποιία την κέρδισε! Οι πιο πετυχημένοι ρόλοι της στην τηλεόραση, ήταν ως νταντά και ως γκαρσόνα. Η ίδια όμως έχει κάνει θέατρο, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και σε κινηματογραφικές ταινίες.

Η Μαρία Λεκάκη ήταν παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Λεωνίδα Πανωνίδη, με τον οποίο είχαν σχέση από το 2007. Οι φήμες είχαν φουντώσει για χωρισμό του διάσημου ζευγαριού, που κρατούσε πάντα χαμηλούς τόνους, πριν από περίπου ένα χρόνο, κάτι βέβαια που δεν επιβεβαίωσε η ίδια, μιας και δεν θέλει να μιλάει για τα προσωπικά της. Είναι μητέρα μίας πανέμορφης κορούλας στην οποία αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.

Δείτε τώρα, το βίντεο από το you tube, που δείχνει την Μαρία Λεκάκη να παρουσιάζει ειδήσεις στην τότε Ετ1 το 1995!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved