Οταν τα παιδιά μας, μας κάνουν... ρόμπα!

Τα παιδιά μπορούν πολλές φορές να μας εκθέσουν αποκαλύπτοντας μυστικά ή άλλα ντροπιαστικά πράγματα για εμάς.

Οταν τα παιδιά μας, μας κάνουν... ρόμπα!

Μια μητέρα και μπλόγκερ, η Τζέινι Αϊσμαν, αποκαλύπτει πώς τα δικά της παιδιά έχουν πει πράγματα που την έχουν ντροπιάσει τόσο πολύ ώστε να μη θέλει να ξαναβγεί από το σπίτι.

Θυμάται την πρώτη φορά που ο γιος της, Τζέι, την έκανε να κοκκινίσει από ντροπή. Ηταν όταν στα τρία του αποφάσισε να δηλώσει στην ταμία του σουπερμάρκετ: «Η μαμά μου κυκλοφορεί γυμνή στο σπίτι». Η ταμίας δίστασε λίγο και δεν ήξερε τι να πει και στο τέλος απάντησε: «Εεμμ, μπράβο!». Ετσι, η Τζένι, του έδωσε γρήγορα ένα μπέργκερ για να σταματήσει να μιλάει!

Καθώς όμως η μπλόγκερ είναι μητέρα δυο παιδιών, γνωρίζει πολλά παιδιά που, όπως και τα δικά της παιδιά, δεν κρατάνε πάντα το στοματάκι τους κλειστό και ξεστομίζουν ντροπιαστικά πράγματα και μυστικά για τους γονείς τους.

Ετσι αποφάσισε να συγκεντρώσει μια λίστα με δέκα ντροπιαστικές φράσεις που έχει ακούσει είτε από άλλα παιδιά είτε από τα δικά της:

1. Το παιδί μιας φίλης είπε στην εργοδότριά της και ιδιοκτήτρια του fast food που δουλεύει: «Η μαμά μου δε με αφήνει να τρώω fast food. Λέει πως οι άνθρωποι που τρώνε μπέργκερς είναι ανεπρόκοποι».

2. Σε ένα οικογενειακό δείπνο το παιδί μας είπε μπροστά σε όλους: «Ο μπαμπάς μου έχει μόνο έναν όρχι».

3. Είπε στον ηλεκτρολόγο που τηλεφώνησε για να ενημερώσει ότι έρχεται εντός μιας ώρας στο σπίτι μας: « Η μαμά μου δε μπορεί να μιλήσει τώρα. Κάνει κακά της».

4. Το παιδάκι είπε στον 11χρονο γιο μου σε ένα πιτζάμα πάρτι: «Δεν πρέπει να το πω σε κανέναν, αλλά ο μπαμπάς μου με αφήνει να δω τσόντες».

5. Ενας φίλος του γιου μας , μας εξήγησε: «Ο μικρότερος αδερφός μου γεννήθηκε από θαύμα. Ο μπαμπάς μου έχει αργό σπέρμα».

6. Ενας φίλος μου, είπε πως ο γιος μου τους το είπε καθώς κολυμπούσαν στην πισίνα του: «Η μαμά μου λέει πως είναι εντάξει να κατουρώ μέσα στην πισίνα αν έχω πραγματικά μεγάλη ανάγκη!».

7. Ενα αγοράκι που ήταν σπίτι μου είπε: «Η μαμά μου έχει πέος».

8. Μια από τις φίλες της κόρης μου, είπε: «Η μαμά μου έκανε λέιζερ στο πρόσωπό της και φαινόταν τόοοσο αηδιαστική. Δεν ήθελε να το πω σε κανέναν, αλλά το έκανε για να αφαιρέσει τρίχες από το πρόσωπό της. Δεν ήθελε κανένας να το ξέρει».

9. Το άκουσα κατά λάθος σε ένα παιχνίδι που έπαιζε η κόρη μου με ένα άλλο κοριτσάκι: «Ράι, εσύ θα είσαι το μωρό, όπως αυτό που έχει η μαμά μου στην κοιλιά της.... Ουπς, μη το πεις σε κανέναν!».

10. Η κόρη μου, Ράι: «Είπα στην φίλη μου τη Λίλι ότι δε μπορεί να κοιμάται πια εδώ επειδή μου είπες ότι είναι ενοχλητική!».

Στείλτε μας κι εσείς τις δικές σας μοναδικές στιγμές αμηχανίας που ζήσατε χάρη στα παιδιά σας εδώ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved