Ελένη Μενεγάκη: Τι έκανε στον γιο της Αγγελο, και εκείνος της θύμωσε;

Η Ελένη Μενεγάκη, τις ώρες που είναι εκτός στούντιο, βρίσκεται στο σπίτι με τα παιδιά της.

Ελένη Μενεγάκη: Τι έκανε στον γιο της Αγγελο, και εκείνος της θύμωσε;

Αρκετές φορές μέσα από την εκπομπή της έχει αναφερθεί σε διάφορα αστεία περιστατικά που έχουν πρωταγωνιστές εκείνη και τα παιδιά της. Ένα από αυτά μοιράστηκε με τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές στην εκπομπή της το μεσημέρι της Τρίτης.

Η διάσημη μαμά πήγε σε ένα κατάστημα αθλητικών, προκειμένου να αγοράσει μία μπάλα ποδοσφαίρου, που ήθελε πολύ ο γιος της. Μόλις πήγε σπίτι την έβαλε στο δωμάτιο του παιδιού της, και όταν γύρισε ο Άγγελος του είπε να πάει και να δει τι δώρο του πήρε. Περιμένοντας λοιπόν να έρθει και να την φιλήσει για την έκπληξη που του έκανε, εκείνος όχι μόνο δεν χάρηκε, αντιθέτως της είπε: «Είναι αστεία αυτά τώρα»; Έκπληκτη η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να καταλάβει το λόγο που είχε εκνευριστεί, μέχρι την στιγμή που της αποκάλυψε ότι η μπάλα που του είχε αγοράσει ήταν αντίπαλης ομάδας, από εκείνη που υποστήριζε!

Περάσαμε ένα δίωρο που είχε τα νεύρα του, αλλά μου ζήτησε την επόμενη φορά που θα πάω να του πάρω μπάλα, να είναι μαζί για να διαλέξει όποια θέλει», είπε η Ελένη Μενεγάκη, στην εκπομπή της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved