Τρεις λόγοι που το BALIOS S LUX της CYBEX είναι το ιδανικό καρότσι για κάθε σύγχρονη οικογένεια

Το νέο καρότσι BALIOS S LUX της CYBEX, σχεδιάστηκε για τις καθημερινές βόλτες της σύγχρονης οικογένειας.

Τρεις λόγοι που το BALIOS S LUX της CYBEX είναι το ιδανικό καρότσι για κάθε σύγχρονη οικογένεια

Μπορεί η έλευση ενός μωρού να αλλάζει τις ισορροπίες της οικογένειας από τη μία στιγμή στην άλλη, ωστόσο υπάρχει ένα «μυστικό» που κάθε νέα μαμά οφείλει να ακολουθήσει, εάν θέλει να δημιουργήσει μία καθημερινότητα γεμάτη βόλτες, ταξίδια και εξόδους, παρέα με το αγγελούδι της.

Και για εσένα που αναρωτιέσαι, ποιος είναι ο «σύμμαχος» που θα είναι δίπλα σου από την πρώτη στιγμή που θα έρθει στον κόσμο το μωράκι σου -χαρίζοντάς σου στιγμές γεμάτες άνεση, ασφάλεια και στυλ- μέχρι να μεταμορφωθεί σε ένα ολόκληρο ανθρωπάκι τεσσάρων ετών, σου έχουμε ευχάριστα νέα! Ο λόγος για το καρότσι που θα επιλέξεις και υπόσχεται να καλύψει κάθε ανάγκη και προσδοκία σου.

Και αυτό, διότι το νέο καρότσι BALIOS S LUX της CYBEX, σχεδιάστηκε για τις καθημερινές βόλτες της σύγχρονης οικογένειας, διατηρώντας όλη την ευελιξία και την πολυτελή άνεση, είτε πρόκειται για μια βόλτα για τα ψώνια της εβδομάδας, μία απόδραση στο εξοχικό, μία μεγάλη βόλτα στο πάρκο ή ένα κυριακάτικο brunch με φίλους.

Μην χάνεις άλλο χρόνο λοιπόν, διότι υπάρχουν τρεις πολύ καλοί λόγοι, για τους οποίους το CYBEX BALIOS S LUX είναι το ιδανικό καρότσι για κάθε νέα μαμά και ήρθε η στιγμή να τους ανακαλύψεις από «πρώτο χέρι»!

#1 Ένα καρότσι που υπόσχεται να σε «ταξιδεύει» όπου θέλεις!

Μήπως πίστευες και εσύ μέχρι σήμερα, ότι οι μικρές εξορμήσεις και οι αποδράσεις εκτός πόλης, θα ανήκουν στο παρελθόν; Γράψε λάθος, μιας και το σύστημα ταξιδιού που προσφέρει το BALIOS S LUX είναι εδώ για να σου αλλάξει γνώμη από την πρώτη κιόλας δοκιμή!

Διότι το συγκεκριμένο καρότσι, προσφέρει προσαρμοσμένες επιλογές ταξιδιού σε ένα μόνο πλαίσιο, έτσι ώστε να μπορείς να το προσαρμόζεις με βάση τις δικές σου καθημερινές ανάγκες.

Οι τέσσερις διαφορετικές επιλογές μεταφοράς που προσφέρει, θα σου δώσουν την ευκαιρία να ανακαλύψεις μαζί με ολόκληρη την οικογένεια, όποιο μέρος είναι στη bucket list σου, μιας και εκτός από το κλασσικό κάθισμα, το BALIOS S LUX είναι επίσης συμβατό με τα βραβευμένα βρεφικά καθίσματα αυτοκινήτου της CYBEX, καθώς το πορτ-μπεμπέ Cot S Lux και το αναπαυτικό Cocoon S.

#2 Ένα καρότσι που παρέχει ευελιξία και άνεση στις day to day μετακινήσεις

Αν ζητάς κάτι από την everyday routine σου, τώρα που είσαι νέα μανούλα, είναι στιγμές ευελιξίας και άνεσης παρέα με το μωράκι σου. Πώς θα το πετύχεις αυτό; Επιλέγοντας τον απόλυτο «σύντροφο» για τις μετακινήσεις σου στην πόλη!

Το BALIOS S LUX λοιπόν, είναι εξοπλισμένο με ένα προηγμένο σύστημα ανάρτησης, ιδανικό για τις καθημερινές βόλτες στην πόλη, ώστε τυχόν χτυπήματα ή απότομες επιφάνειες να μην είναι ανασταλτικός παράγοντας για ατελείωτες βόλτες και παιχνίδι με το μικρό σου.

Οι «μυστικές» του ιδιότητες λοιπόν, γίνονται ακόμη πιο σημαντικές χάρη στην πλάτη του, που μπορεί να ανακληθεί σε μια πλήρως εργονομική οριζόντια θέση, για άνετες μετακινήσεις ενώ, συγχρόνως έχει διακριθεί και για το καινοτόμο χαρακτηριστικό της διαμορφωμένης ζώνης του καθίσματος, που μπορεί να ρυθμιστεί με μια μόνο κίνηση, παρέχοντας τη βέλτιστη εφαρμογή της στο σώμα του παιδιού, μέσα σε δευτερόλεπτα!

#3 Ένα καρότσι που θα αναδείξει την πιο κομψή και stylish αισθητική σου

Γνωρίζουμε πως για τις fashion lover μαμάδες, το καρότσι είναι πολλά περισσότερα από ένα καθημερινό «εργαλείο» που διαθέτει σύστημα ταξιδιού, προηγμένες αναρτήσεις ιδανικές για την πόλη, εργονομική ανάκλιση του καθίσματος σε οριζόντια θέση και νέα βελτιωμένη ζώνη στο κάθισμα.

Διότι το ιδανικό καρότσι για την πόλη, εκτός από ευέλικτο και πρακτικό οφείλει να είναι και στυλάτο, μιας και αποτελεί αναπόσπαστο αξεσουάρ των καθημερινών σου εμφανίσεων με το μωρό σου.

Τι θα έλεγες λοιπόν, να επιλέξεις τις νέες ultra μοντέρνες χρωματικές αποχρώσεις, που προσφέρει το BALIOS S LUX της CYBEX, ανάμεσα σε γκρι, ασημί και μαύρο; Εσύ, σκέψου ποιο από τα συγκεκριμένα χρώματα θα κάνει level up στις καθημερινές εμφανίσεις σου, παρέα με το μικρό σου και όσο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, μην αγχώνεσαι μιας και μπορούν να προσαρμοστούν χρωματικά σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου!

Η CYBEX είναι δίπλα στον τρόπο ζωής των σύγχρονων γονέων

Κακά τα ψέματα, η εμπιστοσύνη είναι το Α και το Ω για να επιλέξει κάθε νέα μαμά τα items που θα τη συντροφεύσουν σε αυτό το καινούργιο «κεφάλαιο» που ξεκινάει. Γι’ αυτό, η ολοκληρωμένη σειρά των προϊόντων της CYBEX, που περιλαμβάνει παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου, παιδικά έπιπλα και φυσικά τα πιο άνετα και ευέλικτα καρότσια είναι όλα όσα χρειάζεσαι για να είσαι απολύτως προετοιμασμένη.

Στόχος της CYBEX άλλωστε, είναι όλα της τα προϊόντα να προσφέρουν ασφάλεια και λειτουργικότητα, ώστε να καλύπτουν τον τρόπο ζωής των σύγχρονων γονέων, μέσα από την αρχή της καινοτομίας, που συνδυάζει τον λειτουργικό σχεδιασμό με το σύγχρονο design, την ασφάλεια και την κορυφαία ποιότητα.

Φέτος, λοιπόν, επίλεξε να βάλεις στην everyday routine σου μία εταιρεία, που αποδεικνύει συνεχώς την ικανότητά της να δημιουργεί επαναστατικά και «έξυπνα» προϊόντα, ειδικά σχεδιασμένα, ώστε να διευκολύνουν και να κάνουν πιο ευχάριστη την καθημερινότητα σας.

Ναι, η επόμενη ημέρα στη ζωή σου ως νέα μαμά, είναι και η επόμενη ημέρα της CYBEX στη μετακίνηση με καρότσι. Βλέπεις, το νέο κεφάλαιο της ζωής σου, προϋποθέτει καθημερινούς «συμμάχους» που θα διευκολύνουν τόσο εσένα όσο και το μωράκι σου, όπως είναι φυσικά, το νέο καρότσι BALIOS S LUX της CYBEX.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved