Μαμά έγινε viral επειδή νανούριζε την κόρη της στην έξοδο κινδύνου του αεροπλάνου (vid)

Μια μαία από την Αυστραλία ξαφνιάστηκε όταν είδε ένα απλό δικό της βίντεο, που τη δείχνει να νανουρίζει το μωρό της στο αεροπλάνο, να γίνεται viral.

Μαμά έγινε viral επειδή νανούριζε την κόρη της στην έξοδο κινδύνου του αεροπλάνου (vid)

screenshot / instagram @Aliza Carr,

Στο βίντεο, η Aliza Carr, μια μαία που έχει ως βάση το Σίδνεϋ, φαίνεται να κουνά την τεσσάρων μηνών κόρη της, μέσα στο μάρσιπο, όσο βρίσκεται στο αεροπλάνο. Στέκεται στην έξοδο κινδύνου, όπου φαίνεται να έχει αρκετό χώρο για να κουνήσει τη μικρή της ώστε να κοιμηθεί.

«Αν έχετε ταξιδέψει με ένα μωρό, πώς καταφέρατε να το κοιμίσετε;», ρωτά η Carr. «Ξέρω ότι αν η ζωή του μωρού μου εξαρτιόταν από αυτό, δεν θα κοιμόταν σε κάποιο καρεκλάκι ή επάνω μας - το να είμαι όρθια, να την κουνώ και να χορεύω είναι ο μόνος τρόπος!».

https://www.instagram.com/reel/CvCNYhbAt5s/

Δυστυχώς για την Carr, το βίντεο έγινε viral εξαιτίας όλων των μηνυμάτων που έλαβε. Πολλοί ήταν εκείνοι που την έκριναν αρνητικά επειδή κουνούσε την κόρη της στην έξοδο κινδύνου.

«Αν εγώ στεκόμουν σε αυτή την έξοδο και είχα πληρώσει για αυτόν τον έξτρα χώρο... θα ήμουν νευριασμένος που θα γινόταν όλο αυτό μπροστά μου κατά τη διάρκεια της πτήσης!», έγραψε κάποια.

«5 λεπτά ίσως. Περισσότερο από 5 λεπτά, αν είχα πληρώσει για να είμαι σε αυτή τη θέση, θα είχα νευριάσει. Θα της ζητούσα να φύγει!», έγραψε μια άλλη γυναίκα.

«Όχι. Ένα μεγάλο, ΟΧΙ! Μπορείς να κουνήσεις το μωρό σου στο πίσω μέρος του αεροπλάνου. Θα είχα γίνει έξαλλος ως επιβάτης που θα ήμουν υποχρεωμένος να σε βλέπω να κουνάς το μωρό σου!», σχολίασε μία τρίτη.

«Πραγματικά στέκεται εκεί όπου ο/η αεροσυνοδός κάθεται. Είναι ενοχλητικό να την έχεις μπροστά σου», σχολίασε κάποια άλλη.

«Μερικά λεπτά για να ηρεμίσει το μωρό ναι, μετά όχι, αν κάθομαι ειδικά εκεί στα πρώτα καθίσματα!».

«Νιώθω άσχημα για τους επιβάτες που κάθονται εκεί και ήθελαν την ηρεμία τους».

Και ενώ υπάρχουν πολλά τέτοια σχόλια στην ανάρτησή της, υπάρχουν επίσης και σχόλια που την υποστηρίζουν.

«Πολλοί άνθρωποι εδώ μέσα την κρίνουν αλλά αν έβλεπαν έναν πατέρα να το κάνει αυτό θα τον ονόμαζαν "πατέρα της χρονιάς"!».

«Προς όλους εκείνους που τα έβαλαν με αυτή τη μητέρα, θα έπρεπε να καταλάβουν πως ό,τι έκανε το έκανε για καλό δικό τους. Αυτή η μαμά δεν θέλει το μωρό της να ξεσπάσει σε κλάματα, ενοχλώντας όλους γύρω της σε όλη την πτήση, έτσι κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να το ηρεμίσει, για καλό όλων!»

Την προηγούμενη εβδομάδα η Carr απάντησε σε όλους όσους την έκριναν με ένα διαφορετικό ποστ.

https://www.instagram.com/p/CwlUoK9ySYC/

«Αυτή την εβδομάδα, μοιράστηκα ένα reel μαζί σας, δείχνοντάς με να κουνώ γαλήνια το μωρό μου σε ένα άδειο σημείο του αεροπλάνου (όπου οι αεροσυνοδοί κάθονται όταν το αεροπλάνο απογειώνεται/προσγειώνεται), όπου άνθρωποι τεντώνονται, περιμένoυν στην ουρά για να πάνε στην τουαλέτα κ.λ.π.) και έγινα πρωτοσέλιδο! Τα περισσότερα σχόλια ειναι από γυναίκες, κυρίως μητέρες, και αυτό το κάνει ακόμη χειρότερο για εμένα. Σε ποια φάση της ζωής σου ξεχνάς ότι και εσύ έφερες στον κόσμο ένα παιδί, αιμορράγησες, πόνεσες και έχασες τον εαυτό στου μέσα στον δρόμο της μητρότητας προσπαθώντας να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς; Αυτό πραγματικά με ξεπερνά!».

πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved