Η Πέγκυ Ζήνα αποκαλύπτει αν θα κάνει και δεύτερο παιδί!

Για την μικρή της κόρη και την σχέση που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους, μίλησε η Πέγκυ Ζήνα σε συνέντευξή της, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να κάνει δεύτερο παιδάκι.

Η Πέγκυ Ζήνα αποκαλύπτει αν θα κάνει και δεύτερο παιδί!

«Δεν το έχω βάλει σκοπό να κάνω ένα δεύτερο παιδί. Δεν αποκλείω κάτι, αλλά δεν το έχω βάλει σκοπό. Εξάλλου όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει. Αν ο Θεός μου στείλει κι άλλο παιδάκι ευχαρίστως η Ηλέκτρα θα αποκτήσει αδελφάκι», ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People.

Πάντα ήθελε να φέρει στον κόσμο ένα μωράκι και ο ερχομός του ήταν για εκείνη θείο δώρο.

«Ήθελα πάντα να φέρω στον κόσμο ένα παιδάκι και ευτυχώς όταν το θέλησα δεν άργησε καθόλου ο Θεός να μου το στείλει. Είμαι πολύ δεμένη με την κόρη μου και ο ερχομός της έδεσε περισσότερο τη σχέση μου με τον Γιώργο. Μας αρέσει να βλέπουμε τη Λαίδη και τον Αλήτη, να χαλαρώνουμε αγκαλιά λίγο πριν κοιμηθεί, να παίζουμε, να πηγαίνουμε στις κούνιες και σε παιδότοπους. Με τον μπαμπά της πηγαίνει για καφέ και αναρωτιέμαι τι λένε μεταξύ τους», πρόσθεσε.

Η ζωή της άλλαξε ριζικά όταν γεννήθηκε η Ηλέκτρα και όπως είπε αυτό έκανε καλό και στον σύζυγό της.

«Όταν ο Γιώργος έκανε την εγχείριση στην καρδιά του ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, όμως εκείνη τη στιγμή το μωράκι που έχεις στην κοιλιά σου, σου δίνει πολλή δύναμη. Φυσικά όλο αυτό έγινε για καλό, γιατί ο Γιώργος ξαναγεννήθηκε. Έγινε πιο υγιής από ποτέ, βελτιώθηκε πολύ η ποιότητα της ζωής του. Τελικά η Ηλέκτρα έκανε πολύ καλό και στους δυο μας γιατί προσέχουμε πολύ την υγεία μας. Παρόλο που τότε πέρασα δύσκολα, τώρα μόνο ως κάτι πολύ καλό το θυμάμαι, γιατί άλλαξε τη ζωή μας προς το καλύτερο», είπε η διάσημη μανούλα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved