Ο χορός μίας μαμάς λίγο πριν γεννήσει που έγινε viral

Το χιουμοριστικό βίντεο συγκέντρωσε πάνω από 850.000 likes

Ο χορός μίας μαμάς λίγο πριν γεννήσει που έγινε viral

Η Rachel Engelbarts είναι μητέρα πέντε παιδιών. Τα νεότερα μέλη της οικογένειας είναι δίδυμα και γεννήθηκαν στις 12 Μαΐου. Η Rachel είναι blogger και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, o οποίος έχει πάνω από 93 χιλιάδες ακόλουθους, μοιράζεται εμπειρίες, σκέψεις, συμβουλές.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της τελευταίες της εγκυμοσύνης η νεαρή μητέρα δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες και χιουμοριστικά βίντεο, τα οποία μάλιστα συνέχισε να τραβάει και να δημοσιεύει και από το δωμάτιο του τοκετού.

Ένα βίντεο από αυτά έγινε viral στο Instagram και μέσα σε λίγες μέρες συγκέντρωσε πάνω από 850.000 likes. Στο βίντεο η εγκυμονούσα τότε Ashley γράφει: «Εγώ όταν πρόκειται να γεννήσω δίδυμα κορίτσια». Η Αshley φοράει ρόμπα νοσοκομείου, κάλτσες, μάσκα και ενώ κρατάει την κοιλιά της, χορεύει στον ρυθμό της μουσικής.

Ακούστε το με ήχο, πραγματικά αξίζει!


https://www.instagram.com/reel/CddGwshFat1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ένα ακόμα χιουμοριστικό βίντεο δημοσίευσε η νεαρή μητέρα και λίγο αργότερα, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστές την ίδια και τον σύζυγό της. Η Ashley είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι του τοκετού και στο κάτω μέρος κάθεται ο άντρας της η οποίος παίρνει διάφορες πόζες όσο περιμένουν.


https://www.instagram.com/reel/CdmZerNlgUI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H Rachel μοιράζεται καθημερινά με τους ακολούθους της στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της. Συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της από τα οποία τα δύο είναι επίσης δίδυμα.


https://www.instagram.com/p/Ca2nzq0uZZb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από τις αναρτήσεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πάντως εμάς μας άρεσε πολύ και η παρακάτω. Μπορεί το βίντεο να είναι χιουμοριστικό, όχι όμως και το λεκτικό με το οποίο το συνόδευσε:

«Είμαι ευγνώμων και παρόλο που βλέπω και νιώθω πόσο πολύ έχει αλλάξει το σώμα μου στην εγκυμοσύνη, ο Brad συνεχώς μου θυμίζει ότι βλέπει σε αυτό μονάχα ομορφιά».


https://www.instagram.com/reel/Cb80ZBxlDZp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved