Το βίντεο μιας αγανακτισμένης μητέρας που θέλει να θηλάζει δημόσια χωρίς να την κρίνουν

Μια μητέρα που βαρέθηκε να την αναγκάζουν να θηλάζει το παιδί της στις τουαλέτες, αποφάσισε να γράψει ένα ποίημα μέσα από την καρδιά της για όλους όσους κατακρίνουν τον δημόσιο θηλασμό.

Το βίντεο μιας αγανακτισμένης μητέρας που θέλει να θηλάζει δημόσια χωρίς να την κρίνουν

Η Χόλι Μακ Νις δημοσίευσε ένα βίντεο στο Youtube με τίτλο «Embarrassed» για να εκφράσει όλα όσα θέλει να πει για το δημόσιο θηλασμό και το βίντεό της αμέσως διαδόθηκε παντού.

Προτού δημοσιοποιήσει το βίντεο, είχε γράψει ένα ποίημα μέσα σε μια τουαλέτα που πήγε να θηλάσει το 6 μηνών μωρό της. Στο βίντεο που έφτιαξε, εξηγεί για ποιο λόγο ακριβώς έγραψε το ποίημα αυτό.

«Βρισκόμουν στην πόλη μαζί με το μωρό μου. Έκατσα να το θηλάσω όταν ένας περαστικός σχολίασε λέγοντας πως θα έπρεπε να καθήσω σπίτι μου να το κάνω. Το μωρό θηλάζει κάθε 2-3 ώρες. Είναι αδύνατο να γυρίσω στο σπίτι για να το θηλάσω. Η διαφωνία μας δεν βγάζει πουθενά».

Μετά από 6 μήνες που θηλάζει το παιδί της, η Χόλι μπήκε στις δημόσιες τουαλέτες να θηλάσει, μόνη της χωρίς να έχει μαζί τον σύντροφό της ή την οικογένειά της να την στηρίξει. Ένιωσε ντροπή, γι' αυτό πήγε.

Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να φτιάξει ένα βίντεο, στο οποίο μιλάει η ίδια για την εμπειρία της.

Δείτε το βίντεο της και διαβάστε τα σχόλια που της έχει γράψει ο κόσμος κάτω από αυτό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved