Μαμά βγάζει τις κόρες της τις πιο γλυκές φωτογραφίες (εικόνες)

Οι δύο αδερφούλες ποζάρουν στον φακό φορώντας τα πιο χαριτωμένα outfits.

Μαμά βγάζει τις κόρες της τις πιο γλυκές φωτογραφίες (εικόνες)
Instagram / lifewith.mygirls

Η Louise είναι μητέρα δύο κοριτσιών και έχει δημιουργήσει τον λογαριασμό Life With My Girls στο Instagram για να δημοσιεύει φωτογραφίες τους. Οι αδερφούλες Elly και Ayla είναι δύο ετών και 15 μηνών αντίστοιχα και μοιάζουν πολύ. Και οι δύο έχουν καστανόξανθα μαλλιά, αλλά η μικρή Ayla έχει μπλε μάτια σε αντίθεση με την αδερφή της.

Τα δύο κορίτσια είναι πολύ αγαπημένα και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Louise στον λογαριασμό Life With My Girls. Ο λογαριασμός έχει πάνω από 10 χιλιάδες ακολούθους και μέχρι σήμερα περισσότερες από 350 δημοσιεύσεις. Οι αδερφούλες ποζάρουν με νάζι και όπως φαίνεται είναι αρκετά εξοικειωμένες με τον φωτογραφικό φακό. Η νεαρή μητέρα επιλέξει για αυτές όμορφα ρούχα και ενίοτε τις ντύνει ασορτί.


https://www.instagram.com/p/CYvEkd4lnv-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα δύο κορίτσια έχουν ήδη συνάψει συνεργασίες με διάφορα brands παιδικών ρούχων και παιχνιδιών, σε κάθε περίπτωση όμως, οι φωτογραφίες δημιουργούν ένα υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ που θα έχουν και οι ίδιες μεγαλώνοντας.

Μέσα από τις αναρτήσεις της, η Louise απαθανατίζει και τη σχέση των δύο κοριτσιών. Η Elly ως μεγαλύτερη αδερφή προσέχει και είναι προστατευτική απέναντι στην μικρή Ayla και συχνά στον Instagram λογαριασμό των δύο αδερφών, βλέπουμε φωτογραφίες με την Elly να δίνει φιλιά στην μικρή της αδερφή.


https://www.instagram.com/p/CYJE5pqlRpn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που δημοσιεύει η Louise με τις κόρες της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved