VALIAGYN HYDRO: Αυτό που χρειαζόμαστε ως μητέρες για τη βελτίωση της ερωτικής μας ζωής!

Όταν έρχεται η μητρότητα, κυριαρχεί στη ζωή μιας γυναίκας. Συνήθως αυτό συμβαίνει την πρώτη φορά που γινόμαστε μανούλες, όταν όλα είναι εντελώς καινούρια και ψάχνουμε και οι ίδιες τα «πατήματά» μας.

VALIAGYN HYDRO: Αυτό που χρειαζόμαστε ως μητέρες για τη βελτίωση της ερωτικής μας ζωής!

Από την άλλη, επίσης γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά, πως η περίοδος με ένα νεογέννητο δεν είναι η μόνη που αποζητά την πλήρη προσοχή μας, καθώς τα παιδάκια μας κάνουν την καθημερινότητα μας ως σύγχρονες γυναίκες «έξτρα» απαιτητική, σε όλες τις φάσεις ανατροφής τους. Συνήθως, «χάνουμε» τις ισορροπίες και αυτό που μένει τελευταίο να φροντίσουμε δεν είναι παρά οι δικές μας ανάγκες ως γυναίκες, τόσο όσον αφορά στον οργανισμό μας όσο και στην προσωπικότητά μας.

Η σύγχρονη γυναίκα σήμερα είναι μητέρα, είναι επαγγελματίας, είναι σύντροφος και πρέπει να μπορεί να ικανοποιείται το ίδιο από όλους τους ρόλους που καλείται να υποστηρίξει. Διότι, το να είμαστε μητέρες και να ενδιαφερόμαστε να δώσουμε το καλύτερο στα παιδιά μας, δεν μπορεί να ταυτίζεται με το να μην παίρνουμε κι εμείς το καλύτερο που μπορούμε για τους ίδιους μας τους εαυτούς. Αφιερώνουμε τον χρόνο και το ενδιαφέρον που πρέπει τόσο στην καριέρα μας όσο και στην προσωπική μας ζωή και ειδικά στη σεξουαλική μας ζωή – τόσο κρίσιμη για να είμαστε και να αισθανόμαστε καλά και υγιείς!

heremco 2

Αύξηση της ενυδάτωσης του κόλπου και της απόλαυσης στη σεξουαλική ζωή

Μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή, όπως όλες οι γυναίκες γνωρίζουμε πολύ καλά, οδηγεί στην αυξημένη αυτοπεποίθηση που μας βοηθά να ανταπεξέλθουμε σε όλες τις προκλήσεις της απαιτητικής μας καθημερινότητας. Κάθε σύγχρονη γυναίκα, κάθε ηλικίας, αναζητά και αξιοποιεί όλες τις ευκαιρίες που έχει στη διάθεσή της, προκειμένου να αυξήσει την απόλαυση που λαμβάνει από τη σεξουαλική της ζωή. Για παράδειγμα αξιοποιεί ό,τι νεότερο και πιο αποτελεσματικό έχει να της προσφέρει η τεχνολογία: Το νέο υαλουρονικό HYDEAL-D. Περιέχεται στο VALIAGYN HYDRO, το ενυδατικό κολπικό υπόθετο που αυξάνει την εφύγρανση και την ελαστικότητα του κόλπου, ενώ προσφέρει φυσική αναγέννηση. Το VALIAGYN HYDRO δίνει σε όλες μας την ευκαιρία να ευχαριστηθούμε ακόμα περισσότερο την ερωτική επαφή, βελτιώνοντας εν γένει τη σεξουαλική μας λειτουργία και την υγεία της ευαίσθητης περιοχής.

H ενυδάτωση του κόλπου, άλλωστε, δεν αφορά μόνο όσες από εμάς παρατηρούμε, για διάφορους λόγους, την ελλιπή εφύγρανσή του. Αφορά όλες εμάς τις γυναίκες και μητέρες, που θέλουμε να νιώθουμε ασφάλεια και αυτοπεποίθηση στη σεξουαλική επαφή, όσον αφορά το υγρό περιβάλλον του κόλπου μας, που είναι διεγερτικό για τον σύντροφό μας και ταυτόχρονα μας χαρίζει άνεση και ευχαρίστηση.

heremco 3

Το νέο υαλουρονικό βραδείας απελευθέρωσης HYDEAL-D

Το ενυδατικό κολπικό υπόθετο VALIAGYN HYDRO αξιοποιεί μια καινοτόμο τεχνολογία, καθώς περιέχει το νέο υαλουρονικό βραδείας απελευθέρωσης HYDEAL-D. Το HYDEAL-D έχει άριστη προσκόλληση στο κολπικό βλεννογόνο και παραμένει σ’ αυτό για τουλάχιστον τρεις ημέρες, χαρίζοντας διαρκή ενυδάτωση. Αυτή είναι και η σημαντικότερη διαφορά του από τα απλά υαλουρονικά, τα οποία λόγω των κολπικών εκκρίσεων ή των κολπικών ενζύμων παραμένουν για λίγη μόνο ώρα στο κολπικό βλεννογόνο. Συγκεκριμένα το HYDEAL-D είναι ανθεκτικό στην υαλουρονιδάση, ένα κολπικό ένζυμο που υδρολύει, δηλαδή καταστρέφει τα απλά υαλουρονικά μέσα σε λίγη ώρα. Επιπλέον, το υαλουρονικό HYDEAL-D κατανέμεται ομοιόμορφα και συνολικά στο κολπικό βλεννογόνο, σε αντίθεση με τα άλλα υαλουρονικά, τα οποία απελευθερώνονται στον κόλπο τυχαία και μη ελεγχόμενα.

Η νέα αυτή πατενταρισμένη και μοναδική παγκοσμίως τεχνολογία που επιτρέπει στο υαλουρονικό να παρατείνει την ενυδάτωση του κόλπου, προέρχεται από τον Νο1 παραγωγό υαλουρονικού στην Ευρώπη, τη Fidia Pharmaceuticals Spa.

Αξίζει να γνωρίζουμε πως στην περίπτωση του VALIAGYN HYDRO, απόλυτη προτεραιότητα είναι η ασφάλεια για την υγεία του κόλπου – αυτό σημαίνει πολύ απλά, πως το VALIAGYN HYDRO είναι το πρώτο σε κλινικές μελέτες κολπικό υπόθετο και διαθέτει έρευνα στα μεγαλύτερα νοσοκομεία του κόσμου, μεταξύ των οποίων το MEMORIAL ΗΟSPITAL των Ηνωμένων Πολιτειών. Η ασφάλειά του είναι αποδεδειγμένη και από τη μακρόχρονη κυκλοφορία του σε Ευρώπη και Αμερική και φυσικά από την προτίμηση που του δείχνουν γυναίκες όλων των ηλικιών.

heremco 4

Με το VALIAGYN HYDRO όλες οι γυναίκες, όλες εμείς οι μητέρες, μπορούμε με ασφάλεια να χρησιμοποιήσουμε ό,τι πιο εξελιγμένο τεχνολογικά για να απογειώσουμε τη σεξουαλική μας ζωή, να ανεβάσουμε την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή μας, να τονώσουμε και να διατηρήσουμε ανεπηρέαστη τη σχέση με τον σύντροφό μας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved