Μιμή Ντενίση: Είναι αυστηρή μαμά για την κόρη της;

Η Μιμή Ντενίση είναι από τις ελάχιστες επώνυμες κυρίες του καλλιτεχνικού χώρου η οποία έχει μιλήσει δημόσια πολλές φορές για την υιοθετημένη κόρη της Μαριτίνα με την οποία έχει μία πολύ τρυφερή σχέση αγάπης.

Μιμή Ντενίση: Είναι αυστηρή μαμά για την κόρη της;

Η ίδια, μιλώντας για ακόμα μία φορά για το συγκεκριμένο θέμα, αποκάλυψε πόσο αυστηρή είναι για τη Μαριτίνα ως μαμά. «Σε κάποια πράγματα που τα πιστεύω απόλυτα είμαι πολύ αυστηρή και σε κάποια άλλα κάνω υποχωρήσεις» λέει η αγαπημένη ηθοποιός και συνεχίζει: «Υπάρχουν καταστάσεις στις οποίες την έχω προφυλαγμένη. Προτιμώ για παράδειγμα, τους φίλους της να τους φέρει στο σπίτι ή να πάει στο σπίτι μιας φίληςτης που την ξέρω. Σε καμία όμως περίπτωση δεν θα την αφήσω να πάει σ' ένα σπίτι που δεν ξέρω κανέναν».

Όσο για το αν η Μαριτίνα τη βλέπει ως την ηρωίδα της, η Μιμή Ντενίση αποκαλύπτει στο Hello: «Όταν ήταν πιο μικρή δεν το ένιωθα καθόλου αυτό. Αντιπαθούσε το θέατρο γιατί ένιωθε ότι με έπαιρνε μακριά της. Τώρα βέβαια που μεγάλωσε παρατηρώ ότι πολλές φορές με θαυμάζει. Εξάλλου πλέον αντιλαμβάνεται ότι δουλεύω πολύ σκληρά για εκείνη».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved