Tips για μαμάδες: 23 πρακτικές ιδέες για να αποθηκεύσετε πράγματα (vid)

Δείτε πώς με έξυπνους τρόπους θα εξοικονομήσετε χώρο και τα πράγματά σας θα είναι πάντα τακτοποιημένα.

Tips για μαμάδες: 23 πρακτικές ιδέες για να αποθηκεύσετε πράγματα (vid)

'Όσο χώρο κι αν έχετε στο σπίτι δεν είναι ποτέ αρκετός. Τα ντουλάπια της κουζίνας είναι παραφορτωμένα, το ίδιο και οι ντουλάπες στην κρεβατοκάμαρα , ενώ στο μπάνιο, τα ράφια ασφυκτιούν.

Υπάρχει και η πρακτική πλευρά του θέματος, πέρα από την έλλειψη χώρου, καθώς όταν επικρατεί χαμός, δεν βρίσκετε εύκολα αυτό που ψάχνετε.

Ξεκινήστε κάνοντας ένα καλό ξεκαθάρισμα στην κουζίνα, την κρεβατοκάμαρα αλλά και το μπάνιο και στη συνέχεια τακτοποιήστε τα πράγματα με τη σειρά.Η δημιουργία νέων αποθηκευτικών χώρων σε διάφορα σημεία του σπιτιού θα βοηθήσουν το έργο σας.


https://www.instagram.com/p/CMMrCpes4aP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για παράδειγμα, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα μεγάλο ράφι πάνω από την πόρτα του υπνοδωματίου για να βάλετε βιβλία ή κουτιά με διάφορα πράγματα που δεν χωράνε στην ντουλάπα.


https://www.instagram.com/p/COz9kZjgWh1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επίσης, στις πόρτες όπου υπάρχει περιθώριο μεταξύ κάσας και τοίχων, μπορεί να δημιουργηθεί αποθηκευτικός χώρος τόσο στο υπνοδωμάτιο όσο και στην κουζίνα.Εκμεταλλευτείτε ακόμα και την εσωτερική πλευρά του ντουλαπιού κουζίνας για να στερεώσετε τα καπάκια από τις κατσαρόλες σας.

Αυτές κι άλλες ακόμα πρακτικές ιδέες αποθήκευσης μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved