Μαμά και νεογέννητο: Η πρώτη αγκαλιά μέσα από εκπληκτικές φωτογραφίες

Μοναδικές φωτογραφίες που αποτυπώνουν τα συναισθήματα μίας νέας μητέρας.

Μαμά και νεογέννητο: Η πρώτη αγκαλιά μέσα από εκπληκτικές φωτογραφίες

Λένε ότι όταν γεννιέται ένα παιδί, γεννιέται και μία μητέρα. Ο τοκετός είναι μία μοναδική εμπειρία και οι στιγμές που μία γυναίκα αντικρύζει και παίρνει για πρώτη φορά το μωρό της αγκαλιά, μένουν αξέχαστες για μία ζωή.

Τέτοια στιγμιότυπα απαθανατίζει με τον φωτογραφικό της φακό η Monet Nicol. Η ταλαντούχα φωτογράφος έχει ξεχωρίσει για τις υπέροχες φωτογραφίες της και πολλά είναι τα ζευγάρια που την καλούν για να φωτογραφίσει τη γέννηση του μωρού τους.

Η καλλιτέχνης έχει πάνω από 156 χιλιάδες followers στο Instagram και κάθε τόσο μοιράζεται με τους θαυμαστές τις φωτογραφίες που έχει ξεχωρίσει και ιστορίες νέων γονιών και νεογέννητων. Οι φωτογραφίες της αποτυπώνουν τα συναισθήματα που νιώθει μία νέα μητέρα όταν φέρνει στον κόσμο το παιδί της, τις πρώτες στιγμές ενός μωρού και όλη τη μαγεία του τοκετού.

Εμείς συγκεντρώσαμε στην gallery που ακολουθεί κάποιες από τις φωτογραφίες της που ξεχωρίσαμε. Μαμάδες παίρνουν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους τα νεογέννητα μωρά τους και η καλλιτέχνης απαθανατίζει το στιγμιότυπο.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @monetnicolebirths

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved