Σεξ κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης- Οδηγός επιβίωσης για μπαμπάδες!

Ναι είναι επιτρεπτό και ναι μπορείτε να το κάνετε εύκολο χωρίς να νιώθετε άβολα ούτε εσείς αλλά ούτε και η σύντροφός σας. Ισχύουν οι βασικοί κανόνες του παιχνιδιού ακόμη και όταν περιμένετε παιδί. Το μόνο που απαιτεί είναι κάποιες προσαρμογές και πολύ ευελιξία. Ορίστε μερικές προτάσεις για να πάρετε την σωστή κατεύθυνση.

Σεξ κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης- Οδηγός επιβίωσης για μπαμπάδες!

Περιμένετε το πράσινο φως. Μπορεί την μια μέρα να έχει διάθεση και την άλλη όχι. Όπως έχει διακυμάνσεις η διάθεση στις έγκυες γυναίκες έτσι ακριβώς θα είναι και η διάθεσή τους για σεξ. Θα πρέπει να μάθετε να αντέχετε.

Δεν είναι κακό να ρωτάτε την σύντροφό σας τι θέλει και τι της αρέσει. Είπαμε αλλάζει η διάθεση και μπορεί να μην της αρέσει κάτι που συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα. Ρόλο παίζουν και τα προκαταρκτικά πρώτου αρχίσετε.

Κατά το πρώτο τρίμηνο θα είναι ευαίσθητη, το παραμικρό άγγιγμα μπορεί και να πονάει ειδικά στο στήθος και τους γοφούς που προετοιμάζουν το σώμα για την γέννα.

Βάλτε την leader. Φροντίζετε να διαλέγετε στάσεις που θα είναι άνετες για εκείνη. Δημοφιλέστερη στην εγκυμοσύνη είναι εκείνη από πάνω όπου μπορεί να ελέγξει η ίδια την διείσδυση .

Να είστε προετοιμασμένοι για όλα καθώς όλοι οι δρόμοι δεν οδηγούν στην συνουσία. Βρείτε εναλλακτικές οδούς για ευχαρίστηση ώστε να μπορείτε να το απολαύσετε και οι δυο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved