Τι σημαίνει να είσαι μαμά μέσα από 13 αστεία και αληθινά γνωμικά για τη μητρότητα (pics)

Δείτε τα καλύτερα και τα πιο αστεία -βγαλμένα απ'τη ζωή- γνωμικά για μαμάδες!

Τι σημαίνει να είσαι μαμά μέσα από 13 αστεία και αληθινά γνωμικά για τη μητρότητα (pics)

Η αλήθεια είναι ότι η καθημερινότητα πολλές φορές μας κάνει να ξεχνάμε το χαμόγελό μας και τις αστείες πραγματικά στιγμές της μητρότητας.

Ξέρετε, μιλάμε για εκείνες τις στιγμές που πολλές φορές πιστεύουμε ότι συμβαίνουν μόνο σε εμάς, ότι κάποια πράγματα τα σκεφτόμαστε μόνο εμείς, αλλά τελικά μια φωτογραφία και ένα μικρό κειμενάκι σε κάνει όχι μόνο να ταυτίζεσαι που το βλέπεις, όχι μόνο να θες να το μοιραστείς, αλλά να αρχίζεις να πιστεύεις ότι μάλιστα κάποιος έχει βάλει κάμερα στο σπίτι σου και σε παρακολουθεί.

Εμείς, όπως άλλωστε έχουμε αναφέρει ξανά, πρώτα ζούμε και μετά γράφουμε. Κάπως έτσι δημιουργούνται και οι φωτογραφίες που δημιουργούμε για τον προσωπικό μας λογαριασμό στο Instagram.

Όπως αυτή εδώ:

asteia stixakia gia mamades 1

Δεν υπάρχει παιδί που να μην πηγαίνει στην τουαλέτα μόνο του και να μην φωνάζει «Μαμάαααααα, έκαναααααα», με τη δόλια τη μάνα να τρέχει όπου και αν βρίσκεται για να «ελέγξει» τι έκανε, να το καθαρίσει και τέλος να τραβήξει καζανάκι!

Αν γνωρίζετε κι άλλες μαμάδες που θα χαμογελάσουν, που θα νιώσουν όμορφα, που θα ταυτιστούν και που θα πουν ότι «δεν είμαι μόνη τελικά», δεν έχετε παρά να μοιραστείτε το άρθρο μας.

Σας στέλνουμε ένα μεγάλο φιλί και τους «αγωνιστικούς» μαμαδίστικους χαιρετισμούς μας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved