Δεκαπέντε συγκλονιστικές φωτογραφίες, το καλύτερο μήνυμα για το γυναικείο σώμα μετά την εγκυμοσύνη

Δεν είναι και δε μπορούν να είναι όλα τα σώματα ίδια μετά τον τοκετό!

Δεκαπέντε συγκλονιστικές φωτογραφίες, το καλύτερο μήνυμα για το γυναικείο σώμα μετά την εγκυμοσύνη

Ξεφυλλίζετε τα περιοδικά και πέφτετε πάνω σε διάσημες που μόλις γέννησαν και οι οποίες διαθέτουν ένα καλλίγραμμο κορμί, απαλλαγμένο από κάθε περιττό κιλό. Βλέπετε και άλλες διάσημες λίγο καιρό μετά τη γέννα, να ποζάρουν, ακόμη και με μπικίνι. Και να μην υπάρχει ένα σημάδι (μια ραγάδα, βρε αδελφέ ) που να μαρτυρεί ότι έφερε ένα παιδί στον κόσμο. Ότι ήταν εννέα μήνες έγκυος. Και αναρωτιέστε, εύλογα, μα πώς γίνεται; Γίνεται. Δεν γίνεται, όμως, να έχουν όλες οι γυναίκες του κόσμου (ακόμη και διάσημες) το ίδιο σώμα μετά τον τοκετό.


https://www.instagram.com/p/BSzKiHMgnvD/



Γιατί υπάρχουν και διάσημες και μη διάσημες και φίλες και γνωστές και άγνωστες γυναίκες, που έχουν πάνω τους έντονα τα σημάδια του τοκετού. Ραγάδες, χαλάρωση, η τομή της καισαρικής, τα παραπανίσια κιλά. Και ξέρετε; Υπάρχουν εκεί έξω γυναίκες, που αγαπούν αυτά τα σημάδια. Αγαπούν το σώμα τους, γιατί αυτό συντέλεσε στο μεγαλύτερο θαύμα της ζωής, στη γέννηση του παιδιού τους. Γιατί, αυτά τα σημάδια «φωνάζουν»… μητρότητα!


https://www.instagram.com/p/BTO4ZkdFwcc/

Καθημερινά μαμάδες, διάσημες και μη, ανεβάζουν φωτογραφίες στα social media με το σώμα τους, μετά τη γέννα και στέλνουν το καλύτερο μήνυμα στις υπόλοιπες μαμάδες. Η γνωστή καλλιτέχνης, Abagail Wedlake ανέβασε στο λογαριασμό της μία φωτογραφία, όπου φαίνονται οι ραγάδες στην κοιλιά της, γράφοντας: «Μία ραγάδα και κάθε αναπνοή που μου πήρες, κάθε αναλαμπή, κάθε χασμουρητό».


https://www.instagram.com/p/BKWDpFthCY1/



Νέες μαμάδες μοιράζονται στα social media τη δική τους εμπειρία. Άλλες εξηγούν ότι δυσκολεύονται να αγαπήσουν τα σημάδια αυτά, αλλά συμβιβάζονται, άλλες τονίζουν ότι το σώμα τους έχει αλλάξει και άλλες συμφωνούν με την Abagail Wedlake ότι η μητρότητα είναι πιο ισχυρή από κάθε σημάδι. Μάλιστα, ποστάρουν τις δικές τους φωτογραφίες και όλες μαζί αποτελούν το καλύτερο παράδειγμα, προς όλες τις γυναίκες. Στέλνοντας συγχρόνως το μήνυμα ότι δεν είναι και δε μπορούν να είναι όλα τα σώματα ίδια μετά τον τοκετό!

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες μαμάδων, που ανέβασαν οι ίδιες στα social media

Διαβάστε επίσης

Αυτές είναι οι 5 πικρές αλήθειες που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι γυναίκες, μετά την καισαρική

Νίνα Λοτσάρη: Δε διστάζει να δείξει στο Instagram τις ραγάδες από τις εγκυμοσύνες της (pic)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved