Όσα «τρελαίνουν» καθημερινά μια μαμά (vid)

Πόσες φορές την ημέρα λέτε στα παιδιά σας να μαζέψουν τα παιχνίδια τους και να τακτοποιήσουν το δωμάτιό τους;

Όσα «τρελαίνουν» καθημερινά μια μαμά (vid)

Υποθέτουμε πολλές. Το ζήτημα βέβαια δεν είναι πόσες φορές το λέτε, αλλά αν εισακούγεστε. Κατά κοινή ομολογία, οι περισσότερες μαμάδες μιλάνε στο...βρόντο. Που σημαίνει, ότι καθημερινά μπορεί να λένε άπειρες φορές το ίδιο πράγμα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Όμως και οι μαμάδες είναι άνθρωποι και οι αντοχές τους δεν είναι ανεξάντλητες. Χάνουν την ψυχραιμία τους, φωνάζουν, διαμαρτύρονται και αναρωτιούνται τι έχουν κάνει λάθος και δεν τις λαμβάνουν τα παιδιά υπόψιν.

Γιατί για παράδειγμα, τρώνε τα δημητριακά σαν να μην υπάρχει αύριο, εξαφανίζουν μπισκότα και λιχουδιές σε χρόνο dt, δεν συμμαζεύουν ποτέ το δωμάτιό τους, και είναι ελάχιστες οι φορές που δεν θα αφήσουν οδοντόκρεμα στο νιπτήρα του μπάνιου;

Για να μην μιλήσουμε για τα άπλυτα... Εκτός του ότι έχουν τη μοναδική ικανότητα να πολλαπλασιάζονται, φαίνεται ότι κανείς στο σπίτι δεν γνωρίζει το ειδικό καλάθι που είναι για τα βρώμικα ρούχα. Αλλιώς δεν εξηγείται ότι τις περισσότερες φορές τα αφήνουν είτε πάνω σ΄ αυτό, είτε κάτω στο πάτωμα, είτε στο δωμάτιο, αλλά ποτέ μέσα στο καλάθι!

Σας θυμίζουν όλα αυτά κάτι από την καθημερινότητά σας; Δεν έχετε παρά να δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved