Gisele Bündchen: Αποκαλύπτει σε όλες τις μαμάδες απίθανα μυστικά για κορμί, μαλλιά και διάθεση!

Τα μυστικά της «όπλα» αποκάλυψε η σέξι μαμά Gisele Bündchen. Το όμορφο μοντέλο αποτελεί πρότυπο ομορφιάς για χιλιάδες γυναίκες ανά τον κόσμο.

Gisele Bündchen: Αποκαλύπτει σε όλες τις μαμάδες απίθανα μυστικά για κορμί, μαλλιά και διάθεση!

Η φυσική της ομορφιά, το αψεγάδιαστο κορμί της αλλά και μικρές λεπτομέρειες, όπως τα λαμπερά μαλλιά της την κάνουν και ξεχωρίζει σε κάθε της εμφάνιση. Η ίδια αποφάσισε να τα μοιραστεί μαζί μας.

Επιδερμίδα: Με ιδιαίτερη προσοχή φροντίζει και το πρόσωπό της. Επειδή η επιδερμίδα της είναι πολύ ευαίσθητη, χρησιμοποιεί για το ντεμακιγιάζ ένα πολύ απαλό προϊόν.

Μαλλιά: Tα περιποιείται καθημερινά με μάσκες αναδόμησης και μετάξι. Για να πετύχει τις κυματιστές της μπούκλες, χρησιμοποιεί ψαλίδι και μάλιστα σε βρεγμένα μαλλιά, έτσι ώστε να έχει διάρκεια το αποτέλεσμα.

Aτέλειες: Όπως όλες οι γυναίκες έτσι κι εκείνη έχει αποδεχτεί τα μικρά ελαττώματα της. Εξάλλου δεν είναι λίγες οι φορές που έχει παραδεχτεί πως έχει μεγάλη μύτη.

Άρωμα: Δε φεύγει ποτέ από το σπίτι της χωρίς να βάλει λίγες σταγόνες από το αγαπημένο της άρωμα, που φέρει και την υπογραφή της. Θεωρεί ότι τα αρώματα σου φτιάχνουν τη διάθεση και την ημέρα.

Σύμφωνα με τη Ζιζέλ, το μυστικό είναι ότι δεν πίνει και δεν καπνίζει. Μπορεί πριν μερικά χρόνια να κάπνιζε, όμως το έκοψε και αυτό την βοήθησε να μείνει έγκυος πιο γρήγορα. Ωστόσο, πήρε κάποια επιπλέον κιλά αφού όπως η ίδια έχει ομολογήσει, «όταν κόβεις το τσιγάρο, οι τροφές έχουν καλύτερη γεύση και είναι δύσκολο να τους αντισταθείς».

Πηγή: shape

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved