Είσαι και εσύ μία super μαμά;

Είσαι και εσύ μία μαμά που εύχεσαι να είχες και ένα τρίτο χέρι, ώστε να προλαβαίνεις τα πάντα;

Είσαι και εσύ μία super μαμά;

Κάθε πρωί ξυπνάς και τρέχεις να ετοιμάσεις πρωινό για όλη την οικογένεια, προσπαθείς να βαφτείς και να ντυθείς ενώ ξαφνικά θυμάσαι πως πρέπει να απλώσεις τα ρούχα από το ξεχασμένο πλυντήριο που έβαλες χθες βράδυ.

Όσο και να τρέξεις, νιώθεις ότι και πάλι δεν θα προλάβεις να φτάσεις στην ώρα σου στη δουλειά... και κάτι που συμβαίνει πάντα, είναι αυτά τα μικρά ατυχήματα της τελευταίας στιγμής! Ενώ τα έχεις όλα έτοιμα, το eye liner ξέφυγε και έχεις γίνει σαν κλόουν, το μικρό σου «θαυματάκι» έχει αδειάσει όλο πρωινό του στο πάτωμα ενώ ο άντρας σου λέρωσε το τελευταίο καθαρό πουκάμισό του λίγο πριν φύγει για το γραφείο.

WHITELEAF

Το μεσημέρι έρχεται ο δεύτερος γύρος με τα κατορθώματά σου! Ετοιμάζεις το φαγητό και στρώνεις το τραπέζι τόσο όμορφα όσο μόνο εσύ ξέρεις έχοντας ένα μικρό «ζουζουνάκι» να τρέχει δεξιά και αριστερά.

Σου ταιριάζουν οι τίτλοι της super μαμάς και της super γυναίκας. Συμφωνείς;

Τι θα έλεγες εάν άλλαζες κάποιες μικρές συνήθειες, ώστε να κάνεις την καθημερινότητά σου ευκολότερη και ακόμα πιο ποιοτική, όπως ακριβώς σου αξίζει;

Mία ολοκληρωμένη οικογένεια χαρτικών εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής, σε περιμένει ώστε να την γνωρίσεις. Το νέο ελληνικό προϊόν χαρτικών προσωπικής υγιεινής λέγεται White Leaf® και σου ταιριάζει.

PROION

Όταν τα δύο σου χέρια δεν είναι αρκετά, τότε χρησιμοποίησε το ένα. Θα γίνουν του δεξί σου χέρι, όχι μόνο στην κουζίνα αλλά και σε όλους τους χώρους του σπιτιού σου. Δεν περιέχουν κόλλα και χρωματικές ουσίες. Πλέον, μπορείς με ένα χέρι και με μία απλή κίνηση να χρησιμοποιήσεις την ποσότητα χαρτιού που χρειάζεσαι εύκολα και γρήγορα.

Άλλωστε, White Leaf® είναι η επόμενη κίνησή σου...

Οι χειροπετσέτες και τα χαρτομάντηλα White Leaf® σου κλείνουν το μάτι και παραμένουν σε προσφορά 1+1 ΔΩΡΟ μέχρι και την 1η Μαρτίου στα μεγάλα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος.

Μάθε περισσότερα για το νέο ελληνικό brand White Leaf® στο www.whiteleaf.gr αλλά και στο Facebook.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved