Όταν τα παιδιά με τα καμώματά τους φέρνουν τις μαμάδες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης (φωτό)

Με τα παιδιά, το σπίτι σπάνια είναι τακτοποιημένο. Μοιάζει σαν να έχει περάσει ένας μικρός ανεμοστρόβιλος την ώρα ακριβώς που έχεις βάλει μία τάξη.

Όταν τα παιδιά με τα καμώματά τους φέρνουν τις μαμάδες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης (φωτό)

Μόνο που δεν συμβαίνει μία φορά την ημέρα αλλά αμέτρητες. Ξεχνάς πόσες φορές έχεις στρώσει αυτό το ριχτάρι στον καναπέ και αναρωτιέσαι γιατί δεν έχει βρεθεί μία πατέντα που το ριχτάρι να «αποχωρίζεται» τον καναπέ μόνο όταν είναι να πλυθεί. Τα δε παιχνίδια είναι παντού. Άσε που νομίζεις ότι αυγαταίνουν... Τρία μαζεύεις από το πάτωμα, εφτά βρίσκεις στη συνέχεια. Και εκεί που πιστεύεις ότι έχεις βάλει μία σειρά στο βομβαρδισμένο σπίτι, συνειδητοποιείς ότι επικρατεί ησυχία. Ανησυχητική ησυχία. Εκείνη που σε προειδοποιεί ότι δεν είναι για καλό . Και δυστυχώς σπάνια το ένστικτό σου διαψεύδεται. Ετσι, για αλλαγή βρε αδελφέ.

Και βρίσκεσαι στα όρια νευρικής κρίσης, ίσως και λιποθυμικού επεισοδίου, όταν βλέπεις το λατρεμένο σου παιδάκι, να έχει ζωγραφίσει τους καναπέδες ή τους τοίχους, να έχει πασαλειφτεί από την κορυφή μέχρι τα νύχια με κρέμα ( στην καλύτερη περίπτωση), να έχει πάρει το αλεύρι, να το έχει σκορπίσει παντού και να σου λέει « χιονίζει!».

Ορισμένες μαμάδες είχαν την ψυχραιμία και διαχειρίστηκαν αυτά τα περιστατικά με χιούμορ. Απαθανάτισαν τη στιγμή, ανάρτησαν τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο και συσπείρωσαν τις δόλιες μάνες, οι οποίες ένοιωσαν ότι δεν είναι μόνες. Απολαύστε τις...

#1

panic 1

#2

panic 2

#3

panic 3

#4

panic 4

#5

panic 5

#6

panic 6

#7

panic 7

#8

panic 8

#9

panic 9

#10

panic 10

#11

panic 11

#12

panic 12

#13

panic 14
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved