Τέλεια γυναίκα: Πώς τη βλέπουν οι γυναίκες και πώς... οι άνδρες (εικόνες)

Σε περίπτωση που χρειαζόσασταν περισσότερες αποδείξεις για το γεγονός ότι όλοι βλέπουν την τέλεια γυναίκα ή τον τέλειο άνδρα με αναλογίες μοντέλου, οι παρακάτω φωτογραφίες είναι οι αποδείξεις που ζητούσατε.

Τέλεια γυναίκα: Πώς τη βλέπουν οι γυναίκες και πώς... οι άνδρες (εικόνες)

Μέτα από μία έρευνα που έγινε στο διαδίκτυο για λογαριασμό του Bluebella.com, ρωτήθηκαν 500 άνδρες και 500 γυναίκες για το πώς φαντάζονται την τέλεια γυναίκα και αντίστοιχα τον τέλειο άνδρα.

Έτσι ξεκίνησε αυτή η έρευνα- παιχνίδι ζητώντας από τους χρήστες να δημιουργήσουν την τέλεια γυναίκα και τον τέλειο άνδρα, χρησιμοποιώντας τα ιδανικά σημεία σώματος από διάσημους σταρ.

Η τέλεια γυναίκα:

Όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, οι γυναίκες φαντάζονται την τέλεια γυναίκα, τελείως αδύνατη, με μακριά μαλλιά σαν της Δούκισσας του Κέμπριτζ, το πρόσωπο της Cara Delevingne, το στήθος της Jennifer Aniston, την κοιλιά της Gwyneth Paltrow, τους γοφούς της Emma Watson και τα πόδια της Elle Macpherson.

screen shot 2014 04 16 at 3 58 25 pm

Από την άλλη πλευρά, οι άνδρες την τέλεια γυναίκα τη φαντάζονται λίγο πιο ζουμερή, με σγουρά μακριά μαλλιά σαν της Scarlett Johansson, το πρόσωπο της Megan Fox, το στήθος της Kim Kardashian, την κοιλιά της Michelle Keegan, τους γοφούς της Kelly Brook και τα πόδια της Rosie Huntington_Whiteley.

Ο τέλειος άνδρας:

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία παρακάτω οι γυναίκες τον τέλειο άνδρα τον φαντάζονται λιγότερο μυώδη, με μαλλιά σαν του Harry Style, το πρόσωπο του Jamie Dorman, τα μπράτσα του Brand Pitt, το στήθος και τους κοιλιακούς του David Gandy και τα πόδια του David Beckham.

screen shot 2014 04 16 at 3 58 38 pm

Από την άλλη πλευρά, οι άνδρες πιστεύουν ότι ο τέλειος άνδρας έχει τα μαλλιά του Brad Pitt, το πρόσωπο του David Beckhmam, το στήθος και τους κοιλιακούς του Ryan Gosling, τα μπράτσα του Hugh Jackman και τα πόδια του Frank Lampard.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved