Την χαρακτήρισαν εγωίστρια γιατί χάρισε τα παιχνίδια των μικρών παιδιών της

Πριν από τέσσερα χρόνια, η , μητέρα τεσσάρων παιδιών, βρέθηκε στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

Την χαρακτήρισαν εγωίστρια γιατί χάρισε τα παιχνίδια των μικρών παιδιών της

Είχε κουραστεί να μαζεύει τα παιχνίδια των παιδιών της που ήταν σκορπισμένα σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο του σπιτιού. Ένοιωθε ψυχικά και σωματικά εξουθενωμένη με την ίδια κατάσταση που βίωνε επί τέσσερα χρόνια!

KIDS

Ώσπου, ένα βράδυ, όταν όλοι είχαν κοιμηθεί, κλειδώθηκε στο μπάνιο και προσπάθησε να καταλάβει γιατί ένοιωθε έτσι. Δεν ήταν ο εαυτός της, είχε καταρρεύσει και έπρεπε να αντιδράσει. Ποιο ήταν λοιπόν το πρόβλημα; Συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να σπαταλά πολύτιμο χρόνο καθημερινά για να μαζεύει όλα τα παιχνίδια που ήταν σκορπισμένα στο σπίτι.

Αποφάσισε λοιπόν να δωρίσει όλα τα παιχνίδια των παιδιών της. Τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της δεν τα αναζήτησαν ποτέ.

KIDW

Για να το καταφέρει αυτό ζήτησε από τα παιδιά της να βάλουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια σε ένα πλαστικό κουτί (ένα ο καθένας) εξηγώντας τους ότι δεν τα χρειάζονται όλα τα υπόλοιπα. «Οι άνθρωποι δίνουν στα παιδιά παιχνίδια και τους αρέσει επειδή είναι φυσιολογικό. Ομως στην ουσία δεν χρειάζονται τόσα παιχνίδια», ανέφερε η Allie Casazza και πρόσθεσε: «Ως οικογένεια πλέον έχουμε επικεντρωθεί σε εμπειρίες και όχι σε δώρα».

MOM

Για την απόφασή της αυτή, η Casazza έχει λάβει πολλά επικριτικά μηνύματα, ειδικά στο διαδίκτυο. Χαρακτηρίζουν την απόφασή της εγωιστική αφού όπως ισχυρίζονται, στην ουσία η κίνηση αυτή, εξυπηρέτησε μόνο την ίδια.

«Ο λόγος που το έκανα ήταν επειδή τα παιδιά μου είχαν μία μαμά στα πρόθυρα της κατάθλιψης. Τώρα όμως είμαστε όλοι πιο ευτυχισμένοι και τα παιδιά μου μεγαλώνουν με άλλα ερεθίσματα», εξηγεί η Casazza και προσθέτει: «Από τη στιγμή που πήρα τη συγκεκριμένη απόφαση είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο, έπαιζα με τα παιδιά μου, ήμουν πιο ευτυχισμένη, ήμουν σε θέση να βοηθήσω την οικογένειά μου και κυρίως να νοιώθω καλά με τον εαυτό μου. Τώρα περνάω τον ελεύθερο χρόνο μου βοηθώντας άλλες γυναίκες να το επιχειρήσουν».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved