Ο Κωνσταντίνος Καζάκος ποζάρει αγκαλιά με τον γιο του! (Και η ευτυχής μαμά «ποστάρει»...)

Έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και δε σταματούν να δείχνουν τον έρωτά τους, τον οποίο εδώ και 4 χρόνια έχει ολοκληρώσει ο γιος τους.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος ποζάρει αγκαλιά με τον γιο του! (Και η ευτυχής μαμά «ποστάρει»...)

Σε μια πολύ τρυφερή πόζα απαθανάτισε και ανάρτησε στον λογαριασμό της, μπαμπά και γιο, η Iωάννα Μαρτζούκου, σύζυγος του Κωνσταντίνου Καζάκου.

Ο ηθοποιός κρατά αγκαλιά τον γιο του Ιάσονα, και οι δύο σε πόζα ...τριών τετάρτων κοιτάνε πονηρά τον φακό.

Ο Ιάσονας έγινε 4 χρονών τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ το ζευγάρι μετρά μαζί σχεδόν μία δεκαετία. Τον Σεπτέμβρη θα κλείσουν μάλιστα 7 χρόνια έγγαμου βίου και δεν έχουν πάψει ποτέ όλα αυτά τα χρόνια δείχνουν τον έρωτά τους!

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος γνώρισε την Ιωάννα Μαρτζούκου σε μια φωτογράφηση, στο πλαίσιο μιας θεατρικής παράστασης, όπου εκείνη, ως διευθύντρια μόδας του περιοδικού, ήταν εκεί για να επιβλέψει.Εγιναν αμέσως ζευγάρι, ενώ όπως έχουν παραδεχθεί, η έλξη ήταν έντονη από την αρχή και κανείς δεν παίδεψε κανέναν.

Ο Ιάσονας είναι πλέον η προτεραιότητά τους, και παρόλο που στα περιοδικά τον έχουμε δει πολλές φορές, είναι από τις σπάνιες φορές που οι γονείς του δημοσιεύουν, με περηφάνια, ακάλυπτο το προσωπάκι του.

Στο σχόλιο που συνόδευσε τη φωτογραφία, η ευτυχισμένη μαμά έγραψε «#holidays #cyclades #and #happiness», ενώ δεν παρέλειψε να αστειευτεί ότι «εντάξει μοιάζουν λίγο...» (Οπως μπορείτε να δείτε, είναι ολόιδιοι!)

ion
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved