Φαντάζει απίστευτο! Δείτε τι είχε στο πρόσωπό της η γυναίκα αυτή για 14 χρόνια

Η Lalao μετά από 14 χρόνια ταλαιπωρίας μπορεί πλέον να κυκλοφορεί άνετα και κυρίως να κοιμάται χωρίς να υποφέρει.

Όταν η 50χρονη δακάλα από τη Μαδαγασκάρη διαπίστωσε ότι στο δεξί της μάγουλο είχε εμφανιστεί ένα μικρό πρήξιμο, δεν ανησύχησε. Πίστευε ότι ήταν κάτι παροδικό και ότι θα εξαφανιζόταν. Διαψεύστηκε όμως. Το πρήξιμο όχι μόνο δεν υποχώρησε αλλά καθώς περνούσε ο καιρός μεγάλωνε όλο και πιο πολύ.

Όπως είπε η ίδια, αρχικά δεν την πείραξε. Ζούμε μαζί με την οικογένειά της σε ένα μικρό χωριό, τη γνώριζαν όλοι και κανείς από τους συγχωριανούς τους δεν ενοχλήθηκε με τον όγκο στο πρόσωπό της. Ωστόσο, με το πέρασμα των χρόνων το πρήξιμο διογκώθηκε και το βάρος του έφτασε στα 5 κιλά, εμποδίζοντας τη Lalao ακόμα και να στρίψει το κεφάλι της!

Η δασκάλα και μητέρα τεσσάρων παιδιών ζήτησε τη βοήθεια των γιατρών της περιοχής της, πληρώνοντας μάλιστα για την θεραπεία 115 λίρες, χωρίς όμως ποτέ να την κάνει καθώς οι γιατροί της είπαν είπαν ότι δεν μπορούν να της αφαιρέσουν τον όγκο. Δεν πήρε ποτέ πίσω τα χρήματά της και έπρεπε να ξαναπληρώσει για να μπει σε λίστα αναμονής ενός άλλου νοσοκομείου.

Στο μεταξύ ο όγκος μεγάλωνε και η ίδια δεν είχε χρήματα για να επισκεφτεί άλλο γιατρό. Στην απόγνωσή της, η 50χρονη περίμενε στην ουρά για 8 ώρες για να ζητήσει από τους χειρούργους του «Mercy Ships» - ένα πλωτό νοσοκομείο - να αφαιρέσουν τον όγκο.

Τελικά κατάφερε και εισήχθη στο πλοίο. Μετά από δύο μέρες, ο όγκος είχε αφαιρεθεί μέσω χειρουργικής επέμβασης. «Το επόμενο πρωί ξύπνησα και είχε φύγει. Επιτέλους απελευθερώθηκα από αυτή τη μεγάλη μάζα», δήλωσε η Lalao η οποία πλέον είναι ευτυχισμένη και υγιής.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved