Το απίστευτο πράγμα που συμβαίνει όταν ένας άντρας αγκαλιάζει μια γυναίκα

Ο συγγραφέας David Tumarinson περιγράφει με έναν πολύ όμορφο τρόπο, ό, τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια μιας οικείας αγκαλιάς.

Το απίστευτο πράγμα που συμβαίνει όταν ένας άντρας αγκαλιάζει μια γυναίκα

«Όταν ένας άνδρας έρχεται σιωπηλά από πίσω από μια γυναίκα και την αγκαλιάζει, κλείνει έναν κύκλο. Τον κύκλο του και τον κύκλο της. Αυτός είναι ένα κύκλος τρυφερότητας, ζεστασιάς, και προστασίας. Και τοποθετεί τη γυναίκα ακριβώς στη μέση αυτού του παθιασμένου κύκλου. Εκείνος έτσι ακούσια δείχνει ότι αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή, είναι το κέντρο του σύμπαντος του. Ένας άνδρας κρατάει μια γυναίκα στη σιωπή. Και η γυναίκα μένει σιωπηλή επίσης. Αισθάνεται τη ζεστασιά που προέρχεται από αυτά τα ζεστά και τρυφερά χέρια.

Όταν ένας άνδρας αγκαλιάζει μια γυναίκα, αυτή αισθάνεται σαν να έχει φτερά, και ότι μπορεί να πετάξει. Ο κύκλος του έρωτα είναι ήρεμος και ζεστός. Αυτή η σιωπηλή τρυφερότητα την κάνει να λιώσει σαν ένας κύβος ζάχαρης σε ένα φλιτζάνι τσάι. Ποια είναι αυτή τώρα, που στέκεται στο κέντρο του κύκλου που σιγοκαίει;

"Τι νιώθει; Ποια είναι σε αυτήν την στιγμή;"

Είναι μία γυναίκα, ή ένα κορίτσι; Αισθάνεται ότι την αγαπάει ή ότι είναι η ίδια η αγάπη; Μήπως ένα ελαφρύ σκέπασμα σιωπής καλύπτει τους ώμους της γυναίκας έτσι ώστε να κρύψει τις σκέψεις της από τον άντρα ή ίσως τίποτα δεν είναι κρυμμένο σε αυτό τον ιδιωτικό κύκλο; Εξάλλου, αυτός την κρατά και την προστατεύει από τον έξω κόσμο που είναι τόσο κρύος και μοναχικός. Αλλά στα χέρια του νιώθει ζεστασιά και άνεση. Αυτά τα χέρια είναι η προστασία και η ηρεμία της. Είναι αυτό που μια γυναίκα ζητά, περιμένει και ελπίζει!».

Να αγκαλιάζετε τη γυναίκα σας πιο συχνά. Θέστε τη στο κέντρο του κύκλου σας. Δείξτε της με μια αγκαλιά πόσο τρυφερός είστε και πως είναι τα πάντα για εσάς. Μια αγκαλιά αρκεί, για να της δείξετε την αγάπη σας και το ενδιαφέρον σας. Κάντε το! Μη χάνετε ούτε στιγμή!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved