Δαντέλες,πιέτες και διαφάνειες,η κυρίαρχη τάση του καλοκαιριού

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι για άλλη μία φορά αέρινο, ενδυματολογικά πάντα.

Δαντέλες,πιέτες και διαφάνειες,η κυρίαρχη τάση του καλοκαιριού

Ρούχα και αξεσουάρ επηρεασμένα από την δεκαετία του ’70, υφάσματα όπως το σατέν και η δαντέλα, σχέδια με βικτωριανές πινελιές, φορέματα και μπλούζες με βολάν, είναι μερικές από τις κορυφαίες τάσεις της φετινής σεζόν όπως τις παρουσίασαν οι μεγάλοι οίκοι μόδας.

Στις μητροπόλεις της μόδας ξεχώρισαν δημιουργίες των οίκων Preen by Thornton Bregazzi, Alexander McQueen και Erdem με πλούσια μαύρη δαντέλα και πολλές αναφορές στη βικτοριανή εποχή. Οι σχεδιαστές Τζάστιν Θόρντον και Τία Μπρεγκάτσι παρουσίασαν φόρεμα από τούλι και μετάξι φορεμένο πάνω από σορτ.

Η Σάρα Μπάρτον για τον Αλεξάντερ Μακ Κουίν συμπεριέλαβε και ένα κοκτέιλ φόρεμα με βικτοριανό, δαντελένιο γιακά και μανίκια με όγκο και σούρα στον καρπό.Ένα μακρύ-μακρύ φόρεμα, από διαφορετικά κομμάτια διαφανούς υφάσματος και ραμμένα λουλούδια παρουσίασε ο οίκος Erdem.

Η νέα γοτθική τάση περιλαμβάνει ασύμμετρα πάνελ, στρώσεις βολάν, δαντέλα που ξεχειλίζει ενώ το ενδιαφέρον εστιάζεται στα κοψίματα των ώμων και τα μανίκια.

Φορέματα που παραπέμπουν σε νεγκλιζέ αλλά δεν είναι. Φορέματα που μπορούν να εμπνεύσουν για παρόμοια λουκ, προσαρμοσμένα στην καθημερινότητα.

Η «γραμμή» δόθηκε: Για τις βραδινές εξόδους φορέστε κάτι μακρύ, κάτι μαύρο και κάτι δαντελωτό ενώ για την ημέρα τα αέρινα φορέματα αλλά και παντελόνια είναι must αλλά σε ζωηρά χρώματα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved