Δείτε τι έκαναν αυτές οι μαμάδες για να εμψυχώσουν τους γιους τους (βίντεο)

Μία μαμά της οποίας ο γιος συμμετείχε στην ομάδα ποδοσφαίρου του Steele High School σκέφτηκε να εμψυχώσει τα παιδιά της ομάδας με ένα διαφορετικό τρόπο. Αποφάσισε να συγκροτήσει μια ομάδα χορού με τις μαμάδες των υπόλοιπων παιδιών και να «κατέβουν» στο γήπεδο ως 11άδα!

Δείτε τι έκαναν αυτές οι μαμάδες για να εμψυχώσουν τους γιους τους (βίντεο)

Η ιδέα της βρήκε θερμή ανταπόκριση από τις άλλες μαμάδες και έτσι ξεκίνησαν τις πρόβες. Χρειάστηκε να παρακολουθήσουν αρκετά μουσικά βίντεο για να μάθουν τις φιγούρες τους.

Ειδικά για την περίσταση επέλεξαν αρχικά το τραγούδι του Silentó's Watch Me (Whip/Nae Nae), για να συνεχίσουν στην πορεία με το iHeart Memphis «Hit the Quan».

Όταν λοιπόν ήρθε η ώρα, λίγο πριν από την έναρξη του πρώτου παιχνιδιού πλέι-οφ της ομάδας, οι μαμάδες φορώντας λευκές μάσκες στο πρόσωπο, έκαναν θεαματική είσοδο στο γήπεδο και κατέπληξαν τους πάντες, ειδικά τα παιδιά τους, με τις χορευτικές τους φιγούρες.

Όπως είπαν μετά την εμφάνισή τους οι μητέρες, πραγματικά απορούν με τον εαυτό τους που κατάφεραν κάτι τέτοιο. «Αν μου έλεγαν να χορέψω σε ένα κλαμπ αυτή τη στιγμή, ειλικρινά, δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να το κάνω», σχολίασε η μαμά ενός μαθητή.

Η ουσία είναι ότι τα παιδιά , ακόμα κι αν αισθάνθηκαν αμήχανα αρχικά, στο τέλος έσπευσαν στο γήπεδο να αγκαλιάσουν τις μητέρες τους για αυτή τη συγκινητική τους πρωτοβουλία.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved