Ο πιο ωραίος χορός από μανούλες που «φορούν» τα παιδιά τους! (βίντεο)

Μια μαμά, η Vanessa R. Algaba‎ και μέλος μιας ομάδας μαμάδων στο facebook που ονομάζεται Flash Mob Portabebes SICB 2015 απαθανάτισε με το κινητό της μανούλες να χορεύουν «φορώντας» στην αγκαλιά τους τα μωράκια τους.

Ο πιο ωραίος χορός από μανούλες που «φορούν» τα παιδιά τους! (βίντεο)

Πρόκειται για ένα πολύ γλυκό και τρυφερό βίντεο, που δείχνει 22 μαμάδες της ίδιας ομάδας να χορεύουν παρέα με τα μικρούλια τους και μάλιστα συγχρονισμένα. Ποιος είπε ότι όταν γίνεσαι μαμά παύεις να κάνεις κάποια πράγματα επειδή έχεις ένα μωρό;

Μέσα από το χορό μια μαμά μπορεί να αναπτύξει ηθικές και πνευματικές αξίες, ξεφεύγοντας από τις τυπικές και καθημερινές της ασχολίες. Επιπλέον ο χορός δεν είναι μόνο άθληση και καλλιτεχνική εκπαίδευση, αλλά προσφέρει χαρά και καλή διάθεση εξασφαλίζοντας καλή υγεία, ευεξία, καλή φυσική κατάσταση και όμορφο σώμα, ενώ παράλληλα καλλιεργεί την ψυχή και το πνεύμα, εκτονώνει, διασκεδάζει και χαλαρώνει.

Έτσι λοιπόν μανούλες, παραδειγματιστείτε από αυτές τις γυναίκες, «φορέστε» τα μωράκια σας, πατήστε play στη μουσική και χορέψτε. Να θυμάστε πώς μαζί με εσάς θα διασκεδάσουν και θα απολαύσουν το χορό και τα μικρά σας, ενώ θα ενισχύσετε το δεσμό σας μαζί τους!

Δείτε το πολύ όμορφο βίντεο παρακάτω

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved